OUTFIT: Have you ever been yellow?

lindsayvallen.nl yellow7

Have you ever been yellow?
Have you ever tried?
Have you ever been happy

Vrees niet, geen Aussie of Nike Air Max in deze outfitpost, wél een knalgele knitwear trui van Zara. Nu het kouder wordt draag ik veel knitwear. Grof gebreide truien, vesten en jumpers: love it! Vorig jaar scoorde ik deze fijne trui bij Zara en draag ‘m regelmatig. Omdat de trui zo in het oog springt (hello yellow!), combineer ik ‘m met een simpele skinny van H&M, Sascha pistol boots en een flaphoed, eveneens Hennes. Accessoires: mijn zilveren hoop earrings en een skull- en peace-ring van Bijou Brigitte links. Rechts draag ik de van Club Manhattan.

Ben benieuwd wat jullie vinden!

lindsayvallen.nl yellow2lindsayvallen.nl yellow7lindsayvallen.nl yellow3lindsayvallen.nl yellow8lindsayvallen.nl yellow10lindsayvallen.nl yellow9xoxo Lins

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *