OUTFIT: Christmas 25.12.2012

OOTD2Wat heb ik bewondering en respect voor fashionbloggers. Ik ben geen fashionblogger (I know, right) maar als ik de outfit-foto’s van Debby (sixfeetfromtheedge.com), Yara (thischicksgotstyle.com) of Sabrina (afterdrk.com) op hun blogs voorbij zie komen, ziet dit er moeiteloos en spontaan uit.

Well, wrong! Ik heb vanmiddag 27 (!) foto’s geschoten (thanks lief vriendje voor je geduld) en slechts 3 (!) foto’s vind ik geschikt. En dan bedoel ik niet: ‘wauw, mooi gelukt’, maar ‘dit kan ermee door’. Toch vind ik het leuk om mijn Christmas outfit met jullie te delen. Al is het alleen maar om al doende te leren ^^ So please sweeties, don’t be too hard on me. Opbouwende feedback is natuurlijk van harte welkom, zodat de tweede, derde of misschien wel vierde outfit blogpost al iets gemakkelijker voelt en dit ook op de foto’s uitstraalt.

Okay, genoeg gepraat, time for the pictures!

OOTD1OOTD2OOTD4
Zwarte trenchcoat: Comme des Garçons for H&M
Little black dress: Primark
Booties: Primark
Rode panty: Primark
Studded clutch: Primark
Ring: H&M
Belt: Moschino vintage
Oorbellen: Primark

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *