OUTFIT: Army of Lovers

OutfitpreviewheaderOndanks onzekerheid over mijn eerste outfitpost, kreeg ik leuke reacties. Thanks!  ^^ Ook begreep ik van mede-bloggers dat zij het eveneens lastig vinden in één keer goede shots te maken, opluchting dus! Ik scoorde deze week een nieuwe blouse/blazer bij de Zara sale en combineerde dit met een legging en oversized tank-top van de H&M. De bikerboots zijn van Sascha, de ketting en ring van H&M. Het horloge is van Casio en de zonnebril een Ray Ban Wayfarer.

Wat vind je van mijn outfit?

Outfit30122012.1Outfit30122012.5Outfit30122012.2Outfit30122012.6Outfit30122012.7

8 reacties

  1. Hey, weet je of de blouse/blazer nog steeds te koop is? Als k nl op die link klik, komt er te voorschijn dat de pagina niet beschikbaar is… Ergens anders mag ook :)
    alvast bedankt :)

    1. Beste Eva, je reageert op een bericht van december 2012, meer dan tweeënhalf jaar geleden. Ik kan me voorstellen dat de blouse inmiddels uit de collectie is ;-). Succes met het vinden van een andere, leuke blouse :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *