Oppassen!


Eline & Lindsay
Eline, Lotte & Siepie
Lotte & Lindsay
Lotte, Lindsay & Eline

Eline & Lotte doen lekker gek :-)

Gisteravond mocht ik weer eens oppassen op Lot & Line, de meisjes waar ik al bijna 6 jaar over de vloer kom als grote oppaszus :-) Lotte is bijna 6 & zit nu in groep 4, dus toen mijn digitale camera in mijn tas (lees: tassen zijn altijd interessant, of je nu 21, 6 of 4 bent :-)) ontdekt werd, moest er ook geposeerd & gefotograveerd worden!
Nu moet ik zeggen dat het voor kleine mensjes nog behoorlijk pittig is om:
1. De camera stil te houden
2. Zelf niet teveel te bewegen op de foto
3. Je vingers niet voor de lens te plaatsen
4. Overeen te komen wie de foto nu mag nemen :-)
Maar na 31 foto’s zijn dit degenen die gelukt zijn, dus ik ben trots op mijn meiden ;-)
Eline van 4 vind het poseren niet zozeer belangrijk, eerder gekke bekken trekken zodat je later hartelijk kunt lachen als je je foto terugziet. Wat ook zo is :-D
Na het verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan kwam de discussie of ik niet wilde blijven logeren maar ik had plannen om richting de Monza te gaan dus dat feest ging voor deze keer niet door.
Maar het was wel weer erg gezellig om het dierenraad-spel te doen, verhalen voor te lezen, te vertellen in hoeverre mijn ‘groep’ 5 verschilt van hun groepen 1 & 4 :-)
Volgende week maandag weer gezellig terug dus tot dan kleine ladies in de dop!

En toen was ik thuis, heb ik snel gedouched, sprong ik op mijn fiets, onderweg naar Squash Utrecht waar Liselotte aan het werk was. Bij binnenkomst kreeg ik direct een tequilaslammer in mijn handjes gedrukt, gevolgd door een Southern Comfort (fijn :-D) & als afsluiting een cocktail, dus toen waren we klaar om richting de stad te gaan! Eerst nog ff buurten in theatercafe De Bastaard & toen richting de Monza. We moesten zowaar in de rij staan! Dat zijn wij niet gewend, als verwende meisjes met connecties ;-) Maar goed, eenmaal binnen met DJ Don Diablo achter de draaitafels werd het toch wel fijn. Omdat de UIT-dagen waren, was het nogal jong & druk, met veel gewillige jongemannen. Ik werd plotsklaps omhelst, aangestaard, geknuffeld & er werden praatjes aangeknoopt dat het een lieve lust was. Maar, zoals belangrijke mensen altijd laat binnenkomen, gaan ze ook weer vroeg weg ;-) Dus om 03:00 uur fietsten we braaf op onze fietsen richting bed, waar ik lekker in slaap viel :-)

Nu ga ik lekker ff een kleurtje pakken onder de zonnebank & lekker weekend vieren!

Geniet van je weekend & tot snel!

Liebsch,

Linschje
xxxx

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *