Op de valreep: foto-dagboek week 26!

René won deze week het nieuwe boek van James Worthy: “Zwarte Sylvester”.
Superleuk, want ik ‘ken’ James nog uit de tijd dat ik een actief lid van community ML75 was. Daar schreef hij destijds ook al ‘Lekkere Stukken’ en als iemand een doorbraak als schrijver verdient, is hij het.


Een lieveheersbeentje! Euh, beestje! ^^ Fietste een behoorlijke tijd met me op en sloeg daarna de vleugels uit!


Donderdag is mijn roostervrije dag in de even weken & na een bezoek aan mijn chiropractor en huidtherapeut had ik iets lekkers verdiend! Angel van Thierry Mugler is echt mijn luchtje <3 Draag het al jàààren en ondanks andere geurtjes op de toilettafel is Angel mijn vaste geur. Ik heb dan ook een refill-fles, dus eens in de zoveel tijd moet ‘ie weer gevuld worden! En ook kocht ik Essie ‘Bikini So Teeny’-nagellak.


Donderdagavond kwam vriendinnetje Manu theeleuten en haar vakantieverhalen vertellen. Bovendien had ze onze casa nog niet bewonderd en daarom bracht ze ook nog eens een mooi presentje mee! Lief! <3


#TGIF! Borrelen met mijn collega in de office stamkroeg.


Om daarna richting Hilversum te vertrekken voor Marjolein’s verjaardagsfeestje! Zoals het een kinderfeestje betaamt hebben we gedineerd bij McDonalds (Happy Meal! ^^ ) Met goedgevulde maagjes op naar het feestje Hilversum Alive!


Het eerste deel van de avond hebben we doorgebracht bij The Flexican en Sef, die oldskool R&B en dancehall draaiden. Echt superleuk om weer ‘es op Kevin Lyttle te dansen ^^


Shermanology at work!  Er zat weliswaar een soort van dak op de tent, maar die ging er af! Heerlijk hoe deze DJ en zijn vocal ondersteuning de menigte opzweepte, everyday i’m shuffling ^^

En wat doe je als je iets te vroeg op Hilversum Centraal bent voor de nachttrein naar Utrecht? Een pasfotohokje induiken natuurlijk! Net als vroegâh! Met jullie verveel ik me nooit, thanks meiden <3


Gisteren hadden René en ik de jaarlijkse BBQ van Die Holzers. En aangezien het zulk mooi weer was, fietsten we naar Houten in het zonnetje!


BBQ, rosé’tje in de zon, nomnomnom ^^ #lifeisgood


En nu is het alweer zondag met de nieuwe week voor de deur! Met zaterdag a.s. Pitch Festival! Zin in!

Een hele fijne week lieve lezers!

xoxo Lins 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *