(*) Onder de dekens met Doutzen (én 20% korting bij Hunkemöller vandaag!)


(*) deze blog betreft een samenwerking

Ik heb ongetwijfeld eerder op mijn blog laten vallen dat ik een Duitse achtergrond heb. Mijn Omi wär ein Berliner, kwam ten tijde van de oorlog naar Nederland en kreeg kinderen met een Nederlandse man. Eén van die kinderen was mijn vader, wat mij een kwart Duitse maakt. Ik spreek de taal daarom misschien iets beter dan gemiddeld en heb als kind wat vaker een bezoek aan Duitsland gebracht, maar verder ben ik niet bijzonder Duits. En tegelijkertijd merk ik dat bepaalde kledingmerken van Nederlandse of Duitse komaf me toch gewoonweg beter zitten en staan, in tegenstelling tot petite Franse of Italiaanse merken. Hunkemöller is zo een merk. Hunkemöller: Duitse degelijkheid én comfortabel sexy

Ik heb flink wat in mijn kast van Hunkemöller. Zo showde ik ooit al mijn color blocking bikini uit de zomercollectie van 2016 en scoorde ik vorig jaar wat items uit de collectie van mevrouw Nooshin. Ik ben fan van de pasvorm van Hunkemöller en ondanks dat het een beetje valse vleierij is, vind ik het altijd leuk dat ik (met mijn Hollandse confectiemaat 40) vaak een medium of 38 pas bij Hunkemöller. Dat hoef ik bij Zara of Mango niet te proberen, hehe.

Ik ben tevreden over de kwaliteit en vind de prijzen ook zeer schappelijk. Maar belangrijker nog: ik voel me er prettig in. Hoewel de collecties van Hunkemöller absoluut sexy kunnen zijn, voel ik me nooit ingesnoerd en puilen er nimmer lovehandles of lichaamsdelen uit mijn setjes of lingerie. Geen Janet Jackson-achtige taferelen, alles blijft netjes op haar plek en dat geeft mij een zeker gevoel.

Nu hoor ik je denken: moet lingerie dan zekerheid bieden? Ik vind persoonlijk van wel. Ik word namelijk nergens zo onzeker van, als het idee dat er misschien iets onbedoeld tentoongesteld wordt. Lingerie mag absoluut sexy zijn en iets blootgeven, maar wel alleen datgene waar ikzelf de controle over heb. Zodat ik met een rechte rug, trots en fier de setjes draag, wat ervoor zorgt dat ik een zelfverzekerde, vrouwelijke uitstraling heb. En dat is sexy.

Niet dat je met je schouders bij elkaar gebogen staat en voorzichtig met je benen bij elkaar over de dansvloer schuifelt, omdat je bang bent dat er iets verschuift of omhoog floept. Nee, met Hunkemöller weet ik: ik ben een praktische, Hollandse dame, maar hierin voel ik me sexy en vrij.

Hunkemöller en Doutzen’s Stories

Ik kan hier voluit typen over hoe fantastisch ik het vind dat Hunkemöller onze Doutzen heeft ingezet als ambassadeur voor het merk, maar gezien mijn eigen mix met Duitse invloeden, snappen jullie dat deze collab voor mij 1 + 1 = score is. Doutzen’s Stories is de Hunkemöller collectie van internationaal topmodel én Nederlandse nuchterheid Doutzen Kroes. Bovendien vind ik Doutzen een ontzettend sympathieke vrouw, waardoor ik haar vergeef dat ze zo verschrikkelijk bloedjemooi is, dat ik eigenlijk jaloers zou moeten zijn. Zoals een lieve vriendin die er retegoed uitziet, waardoor ik geenszins jaloezie of afgunst voel jegens haar perfecte looks en voorkomen.
Hunkemöller vroeg mij iets uit te kiezen uit de Doutzen’s Stories collectie en ik wist direct dat ik voor iets onder de dekens zou gaan. Lingerie heb ik voldoende, maar wat sexy slaapkleding stond nog op mijn verlanglijstje. Er zijn nachten dat ik een lekker, groot t-shirt van de man des huizes grijp, maar ik heb ook slipdresses en babydolls in mijn kast hangen. Echter zijn er nog altijd meer big t-shirts aanwezig, dan het summiere aanbod van vrouwelijke nachtmode. Daarom mocht het summiere aanbod aan nachthemden best uitgebreid worden met een nieuw slaap-setje.

Als aanvulling op mijn nachtmode assortiment, koos ik daarom voor Doutzen’s Shortie Chiffon Pleats en de Allover Lace top.

Ik heb mijn vriendin Doutzen gevraagd om het setje even voor jullie aan te doen en hoewel het haar ietsiepietsie beter staat dan ondergetekende, kan ik verklappen dat het hier ook adembenemend staat. Maar ik ben geen opschepper, dus die beelden toon ik niet online ;-). Ik bedoel: Doutzen is niet voor niets het gezicht van de campagne en doet dat fan-tas-tisch, zoals je ziet. Je vindt de Allover Lace Top hier en de Shortie Chiffon Pleats hier.

Single’s Day 11/11: vandaag 20% korting op de hele Hunkemöller collectie!

In aanloop naar vandaag zag ik de laatste weken ineens o-ve-ral de term Single’s Day voorbij komen. In China wordt op 11/11 Single’s Day gevierd. De datum van deze feestdag is met zorg uitgekozen, 11 november bevat namelijk vier enen. Die enen staan voor het alleen zijn, oftewel: voor de happy singles!
Op deze Single’s Day zetten alle singles door heel het land de bloemetjes buiten. Ook wordt er heel wat gewinkeld en geven (web)shops veel kortingen op 11/11, want jezelf in de watten leggen met lekkere chocolade, een toffe gadget of prachtig setje lingerie, is net zo leuk als iets van een geliefde ontvangen!

Daarom geeft Hunkemöller vandaag 20% korting op de HELE collectie tijdens Single’s Day. Dus ook op Doutzen’s collectie! Als Nederlandse koopjesjager ben ik gek op korting, bovendien vind ik het tof dat er een dag is waarop je lekker aan jezelf mag denken! Of je nu single of gebonden bent, het is toch heerlijk om jezelf te verwennen met iets moois? Helemaal als dat vandaag extra voordelig is!

Was jij bekend met het fenomeen Single’s Day? Enne, ben je een notoire chique lingerie-draagster die de hele avond haar adem kan inhouden, of vind je een juiste mix tussen comfort en vrouwelijkheid ook de ideale combinatie?

Happy Single’s Day (horen jullie ook steeds Beyoncé in je hoofd bij dat woord? ;-)

Liefs,
Lindsay
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *