Om je vingers bij af te likken: beau nagellak!

Als fervent nagellakster (is dat een werkwoord?) vind ik het leuk te volgen welke kleuren er op de catwalk gelakt worden. Afgelopen herfst heb ik mintgroen aangeschaft, nu heb ik daar taupe en grijs aan toegevoegd. Rood (altijd goed) is ook aangevuld, net als koraal (vooral op de je tenen, dan lijken je voeten zo lekker gebronsd!).

Aangezien ik geen catwalk budget heb, probeer ik dupe’s (duplicaten) van de populaire kleuren te vinden. Dat is ook weer gelukt! In plaats van gemiddeld 17 (!) euro per potje neer te tellen (Chanel, KOH) betaal je voor Catrice (Kruidvat, Trekpleister) en Barry M (alicejohavesentials) minder dan 4 euro voor een hip nagellakje.

Niet alleen voor mijzelf heb ik kleurtjes ingeslagen, de potjes zijn ook leuk om als cadeautje te geven! Als extraatje bij een verjaardag of feestje. Bovendien, vooral Catrice vind ik heerlijk lakken, goed dekken en dat voor die prijs!
Mijn huidige Catrice-collectie (plus bovenstaande ^ kleuren):

Wat vinden jullie leuke kleurtjes voor op je nagels en zou je liever the real deal kopen, of ook op zoek gaan naar betaalbare alternatieven?

xoxoLins

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *