Oh Oh Getrouwd!

Hoewel de datum (1 april 2012) wellicht deed vermoeden dat het een stunt of grap zou zijn – Barbie en haar Michael zijn gisteren écht in het huwelijksbootje, euh… Mattel-koets gestapt! Misschien pullt ze nog wel een Kim Kardashian’tje over 72 dagen, maar ik denk het niet. Ik geloof in dit huwelijk. Ja, echt!

Eerlijk is eerlijk, ik heb Barbie’s Bruiloft de afgelopen weken – als het even kon – gevolgd.  Veel mensen vonden de serie verschrikkelijk en over the top. Ik vind de negatieve heisa over het stel pas over the top. Natuurlijk, het is niet hoe ik mijn eigen relatie zou invullen, mijn kind zou opvoeden of mijn bruiloft zou willen, maar so what? Ben jij dan zo perfect?

Ik weet zeker dat Barbie best een goede moeder kan zijn. Die volkse dametjes, die gaan door  het vuur voor hun kroost. Temperament laat zich niet temmen en komt voort uit emotie. Zonder dit te verbloemen, helemaal open en eerlijk.

En wat ik ook zag tussen Barbie & Michael, is passie. Soms een beetje teveel, wanneer beiden verhit tegen elkaar tekeergingen, maar het leefde wel. Je kent ze wel, van die stellen die niet zonder, maar ook niet met elkaar kunnen. Als het goed is, spatten de vonken ervan af, maar als het iets minder goed gaat, branden ze zich. Maar uiteindelijk moeten ze zelf op de blaren zitten.

Ik vind Samantha en Michael dus vooral heel erg zichzelf. Dit is reality. Niet gemaakt of gespeeld (Britt?) – maar helemaal recht voor je raap. Ik wens Barbie en Mike (voor intimi) dan ook alle geluk van de wereld. En over 20 weken hoop ik dat de jongste telg op een tijgervel met roze pluche kan neervleien en zo de Mattel-familie compleet maakt.

Gefeliciteerd Barbie & Mike!

1 reactie

  1. Ik vind ze ook heel echt, en gun ze alle geluk van de wereld. Maar de manier waarop zij elkaar de huid volschelden als ze ruzie hebben, vind ik niet normaal. Leuk hoor, passie, maar moet dat met de ene k*nker na de andere?

    P.S.: Kijk uit met beeldrecht met dit soort dingen. De bron van deze foto's is niet Nu.nl, maar een beeldbank zoals bijv. ANP. Nu.nl heeft ook gewoon betaald voor dit beeld. Je kunt een enorme claim krijgen van ANP of de oorspronkelijke fotograaf die ze voor ANP heeft gemaakt… X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *