Nog 4 maanden tot de bruiloft, over de helft!

13 mei 2013 – 13 september 2013: 4 maanden countdown! <3

Het lijkt kort geleden dat René mij verraste met zijn aanzoek op 31 december 2012, maar inmiddels zijn we al over de helft van de voorbereidingstijd! Time flies when you’re having fun! De grootste beslissingen hebben we in januari en februari besproken. Denk aan de datum, de locatie en gastenlijst. In maart hebben we definitief knopen doorgehakt op dat gebied.

(de kaart Jeunes Maries van Kaartmix heeft de selectie niét gehaald. Maar desalniettemin een leuk ontwerp :-)


Zo is de dag al behoorlijk ingericht: het burgerlijk huwelijk bij de gemeente, het maken van trouwfoto’s, de kerkelijke inzegening, het diner met onze gasten en aansluitend party tot na middernacht. Om daarna in het vliegtuig te stappen naar onze honeymoon!

De jurk is aangeschaft (gewonnen!) en wordt vanuit Amerika besteld, de sluier gekozen, de DJ geboekt en over een kleine maand gaan we in ondertrouw. Na deskundig advies van onze ceremoniemeesters zijn we het bijna eens over de uitnodigingen en volgens mij zijn diezelfde ceremoniemeesters al stiekem plannetjes aan het smeden voor het vrijgezellenfeest.

Op Pinterest verzamel ik ideeën voor kapsels en make-up en donderdag laat ik wimperextensions zetten om te proberen hoe dat bevalt. Mijn aanstaande beraadt zich over zijn pak, schoenen en matching stropdas bij mijn jurk, maar natuurlijk verklap ik weinig (lees: niets ;-) over mijn outfit.

De bruiloft zou in essentie dus al kunnen plaatsvinden. De belangrijkste eigenschappen staan vast en we zouden zo in het huwelijksbootje kunnen stappen. Nu is het tijd voor de finetuning. Dat geeft een prettig gevoel met nog 4 maanden in het verschiet. Ik ga voorzichtig wat bruidsmake-up proberen, we denken na over de aankleding en bruidstaart, natuurlijk ook de bedankjes voor onze gasten. Ook de vormgeving van de kerkdienst: welke liederen, verhalen of gebeden passen bij ons als bruidspaar, bespreken we donderdag met de betrokken kerkmedewerker.

De gastenlijst is precies zoals we het samen willen. We hebben hier lang over nagedacht, over gesproken en bewust gekozen. We kiezen voor klein en intiem: overdag 30 gasten en ’s avonds nog 30 avondgasten erbij, wat samen 60 feestgangers maakt. Zelfs als we nu de Staatsloterij winnen, zouden we niets veranderen aan onze bruiloft.
Dit is precies hoe wij het samen willen op onze grote dag. Dat is een fijn idee.

Het lijkt ons prachtig samen met onze gezinnen en close vrienden deze dag te beleven. We kijken er, ondanks wat gezonde spanning ;-), heel erg naar uit. Volgende week kunnen we de trouwringen ophalen en laten we deze graveren. Ik kan niet wachten de ring te dragen ^^

Nog maar 4 maanden!

xoxo bride to be Lins

8 reacties

  1. Leuke Blog weer Lindsay, en inderdaad liggen jullie goed op schema en ben blij dat het allemaal gaat zo als jullie het willen.
    Het is tenslotte jullie dag en het is heel belangrijk het te doen zoals jullie het willen en ja nu precies nog 4 maandjes en dan zijn jullie man en vrouw.Spannend toch wel ook voor mij maar ik vind het in een woord geweldig hoe jullie alles doen en dat jullie straks op 13-09-2013 gaan trouwen ben trots op je meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *