New in: Zara fake fur leopard jas

Oplettende volgers zagen op Twitter en Instagram al kiekjes voorbij komen met mijn nieuwste aanwinst: dé Zara fake fur leopard jas. Afgelopen dinsdag wist ik ein-de-lijk een exemplaar in mijn maat te bemachtigen. Al jaren zoek ik de perfecte panterprint jas. De panter is op de valreep van 2013 gevild.
Jane in the urban jungle is happy.

Zara jas leopard

Mijn guilty fashion pleasure is zonder twijfel dierenprint. Het liefst panter, van jongs af aan al. Het is de Nel Veerkamp in mij, gecombineerd met een voorliefde voor volks. Zo heb ik ook een gouden naamkettinkje, maar durfde deze pas te dragen toen Carrie in SATC ‘m ook had. Anyway, ik heb mijn ultieme panterprint jas gevonden in de sale bij Zara. Hoewel ik de jas niet overal bij kan dragen, is ze nu al favoriet <3

Ben jij stiekem ook een tikkeltje tacky betreft dierenprints? Of vind je het té Tokkie? ;-)

– xxx – luipaard Lins

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *