New in: maroon Converse All Stars Hi

Converse All Stars.jpg 3

Yay! All Stars, you love ‘m or hate ‘m. Ik ben fan. Ik geloof dat dit inmiddels mijn 5e paar is. Mijn eerste paar kocht in HAVO-4, alweer 14 (auw! ;-) jaar geleden. Ik heb nu nog een oud grijs paar, ideaal voor festivals en vies worden. Daarnaast heb ik mijn crispy whites, nog steeds helder wit dankzij mijn zuinige gebruik (alléén aan naar werk of andere locaties waar het niét smerig is ;-). Bovendien knal ik All Stars net zo goed op een fijn wasje 30C. graden in de wasmachine, nog nooit mislukt de afgelopen 14 jaar.

Verrassend wel, tot dusver kocht ik altijd lage classics. Nu dus hoge. Voor de winter wilde ik graag een paar extra sneakers. Ik twijfelde tussen Vans (ook favoriet) of All Stars. Uiteindelijk zijn het deze maroon All Stars geworden. Waarom ik dit keer – totaal uit mijn comfort zone – hoge heb gekozen? Leek me eens fijn voor de winter. Zo piept er geen stukje been of sok onder mijn skinny jeans uit. Een mens moet variëren niet ;-) De kleur vind ik echt heel tof. Zowel onder blauwe jeans, als grijs of zwarte skinny; combineert allemaal heel mooi met dit maroon rood.

Converse All Stars.jpg 1 Converse All Stars.jpg 2

Welkom thuis All Stars! Met jullie kom ik de winter wel door :-)

Ben jij Converse fan? Of juist niet? 

3 reacties

  1. Ik ben absoluut fan van All Stars maar kouuuuud in de winter! Mijn voeten vriezen er echt vanaf als ik daar op rond zou lopen tijdens de koude maanden haha. Maar wel een heerlijk kleurtje!
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *