My first shoplog! ;-)

Mornin’! Al ruim 7 jaar blog ik, maar nooit eerder had ik de behoefte een échte shoplog te bloggen. Ik blog over aankopen, wishlists, maar bedacht: wie zit er  te wachten op míjn shoplog? Terwijl ik shoplogs van andere bloggers juist leuk vind. 

Afgelopen vrijdag was ik rond 13u00 in de stad om eventjes de laatste dingen voor onze vakantie te halen. Om 18u00 was ik erbij toen de winkelmedewerker de winkel sloot. Slik

Mijn plan was alleen een blaastest te kopen bij de ANWB-winkel. Dat is sinds kort verplicht in Frankrijk, wegens bezuinigingen moeten automobilisten hun éigen blaastest in de auto hebben. Très bizarre toch? Maar, wij als brave toeristen willen de Franse politie niet mal maken dus heb ik netjes 2 stuks gekocht.

Ik dacht: wel verhip – ik heb lekker vakantie! Wat kan het kwaad nog even door de stad te slenteren? Daar geniet ik immers van. Etalages kijken, misschien een warme stroopwafel op de markt en daarna op de fiets naar huis.

Oeps. Vijf tasjes later sloeg de klok 18u00 en stapte ik inderdaad op de fiets.
Kijk je mee wat ik geshopt heb?


Yay! Lemony Flutter van Lush. Zo ongeveer de holy grail van menig beautyblogger. Ik doe weer een verwoede poging mijn nagels te laten groeien dus kunnen mijn nagelriemen wel wat voeding gebruiken.


Je ne sais pas! Ofwel, ik weet het niet. Okay, ik weet het wél: deze tee van de Zara vond ik très belle. En extra leuk omdat we dalijk naar Parijs gaan ^^


Ik heb geloof ik wel 7 (!) paar biker boots gepast. Met studs, zonder studs, laag of juist hoog. Ik twijfelde al een tijdje biker boots te kopen maar kon vrijdag totaal niet slagen. Na al dat passen realiseerde ik: misschien is het niets voor mij. Bij anderen vind ik het heel stoer en hip staan, maar not for me.
Hoé leuk vind ik dan ook deze studded boot-belts!


Met deze riempjes tover je ieder paar laarzen toch wat stoerder. Voor mij de ideale oplossing! En bovendien heul veul goedkoper dan een nieuw paar laarzen. Like!


Deze blazer van Only heb ik al in het kobaltblauw. Ik draag ‘m vaak, het is een fijn model en stiekem dacht ik soms: eigenlijk moet ik dat jasje nog in een andere kleur scoren.
En tadaa! Uw wensen worden verhoord, want hetzelfde jasje is nu in de sale voor de helft van de prijs. Ik heb wijnrood, zwart, mosterdgeel en groen gepast. Omdat ik niet als een totale shopaholic alle kleuren mocht kopen, heb ik mosterdgeel gekozen. Ik had niet verwacht dat blond en geel goed samen zouden gaan, maar deze kleur (mosterdgeel) doet het wonderbaarlijk goed bij mij!


Twihard-alert! Via Twitter kreeg ik berichtjes onder het mom: ‘Lins, jij bent toch gek van Twilight? Check de Kruidvat!’.  Zo gezegd, zo gedaan. Gewoon voor de leuk, omdat ik stiekem toch écht fan ben & dit niet kan laten liggen ^^ Gisteren heb ik opnieuw de complete Twilight-saga gezien bij Martine, waar we met 4 Twihards de woonkamer omgebouwd hebben tot ultieme chill-bios. Onze nagels lakten we in Edward’s Love en ’s avonds bezochten we Breaking Dawn 2 (ik alweer, ja).


Hoe tóf die namen! Edward’s Love en A Piece of Forever. De blush heet Renesmee Red, evenals de lipgloss. Ik mis nog de nagellakjes Jacob’s Protection en Alice had a vision – again, maar die hoop ik te scoren als we terug zijn uit Disney. Bovendien ben ik Team Edward, dus de belangrijkste heb ik ^^

That was all folks!

Valt mee, toch? En, vinden jullie een shoplog van mijn hand leuk?


Ik heb vandaag voor het eerst foto’s gemaakt met de nieuwe camera die ik voor mijn verjaardag kreeg. Het is nog een beetje opties uitproberen maar ik heb al een gave functie ontdekt waarmee je met scherpte kan spelen waardoor de achtergrond blur lijkt (op de foto van de Breaking Dawn 2 make-up en nagellak).

Misschien is het jullie opgevallen dat de lay-out van mijn blog aangepast is. Ik realiseerde dat ik mijn blog een ietwat professionelere look wilde aanmeten. Ik wil meer investeren in de inhoud/content, kwantiteit van mijn blogs en de kwaliteit van mijn foto’s verbeteren, in tegenstelling tot foto’s met mijn iPhone.

Dat is mijn goede voornemen voor 2013, mijn blog naar een hoger niveau tillen.

Als jullie feedback hebben over de vormgeving, lay out en foto’s, deel deze dan vooral in de comments. Daar kan ik weer van leren ^^


Voor nu zeg ik fijne week lezers!
Vannacht gaat onze wekker om 04u30 en rijden we om 05u00 naar Disneyland Parijs!


Vrijdag komen we in de loop van de dag weer terug en probeer ik snel een Disney-blog te plaatsen.

xoxo Lins

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *