Morgen mag ik op bezoek bij Qmusic!

Qmusic bevrijdenIk steek niet onder stoelen of banken dat ik fan ben van Qmusic. Ik geloof dat ik vanaf eind 2012, maar zeker sinds het jaar 2013, een frequente luisteraar ben van de ochtendshow van Mattie en Wietze. Super gezellig om de ochtenden op je werk mee te starten, niet? Ze komen regelmatig voorbij in mijn blogs, ik selecteerde mijn favorieten uit de Foute Top 500 en bezocht vorig jaar de Foute Party. Deze week zijn Mattie en Wietze precies 5 jaar een radio-duo. 

Geboeid

Om dit heugelijke feit te vieren, lieten ze zich afgelopen maandag aan elkaar vast ketenen. Omdat ze al vijf jaar aan elkaar vast zitten, voegden ze de daad bij het woord en lieten zich letterlijk samen boeien. Sindsdien doen ze écht alles samen. Radiomaken, maar ook slapen, plassen, poepen en douchen. Dat levert hilarische beelden op, waar ik erg om moet lachen. Het is me een stel samen.

Je krijgt veel te zien, heel veel. Maar dan moet je wel even onze dagvideo checken! Link vind je in onze bio. #Geboeid

Een bericht gedeeld door Mattie & Wietze (@mattiewietze) op

Toen er een oproep werd geplaatst om aanwezig te zijn bij de bevrijding, schreef ik me dan ook direct in. Morgen worden ze van hun boeien bevrijd en dit wordt groots aangepakt. Luisteraars konden zich via de app inschrijven en ik wist niet hoe snel ik mijn naam moest invoeren. Duimen!

Gistermiddag kreeg ik een oproep uit het 020-gebied. Amsterdam, wie zou dat zijn? Ik nam op en wat bleek: de productie van Qmusic aan de lijn. Of ik inderdaad aanwezig kon zijn op de Bevrijdingsdag van Mattie en Wietze! Wauw, wat gaaf, zei ik direct. Natuurlijk ben ik erbij!

Vanaf vandaag @QmusicNL! #Geboeid #5jaarMW

Een bericht gedeeld door Mattie & Wietze (@mattiewietze) op

Morgenochtend mag ik me rond dit tijdstip, om 07:00 uur ’s ochtends (!), bij Qmusic melden. We krijgen een ontbijtje en zijn aanwezig wanneer de boeien bij de radiomannen af gaan. Natuurlijk is dit allemaal live te volgen via de radio, maar ook zien op de beelden die je via qmusic.nl kunt meekijken of natuurlijk op de social media van de twee heren in kwestie.

Ik heb geen idee wat er precies van ons als gasten wordt verwacht, maar ik vind het behoorlijk spannend om de stemmen van de radio nu live te gaan zien. Ik ben stiekem best een beetje nerveus! Maar het wordt vast boeiend (haha) en als het me even lukt, wil ik natuurlijk op de foto met Mattie en Wietze. Fangirlen!

Oh ja, vanavond verschijnt de recap van Temptation Island aflevering 11 online, maar dit leuke nieuwtje wilde ik toch even met jullie delen. Mocht je morgenochtend in de gelegenheid zijn, dan kun je meeluisteren! Uiteraard doe ik achteraf in geuren en kleuren verslag van mijn bezoek aan Qmusic.

Fijne donderdag!

Liefs,
Lindsay

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *