Modejury Grazia: yours truly!

Enige tijd geleden won ik als Grazia Insider een challenge, waarmee ik een plekje verdiende in de beroemde & beruchte modejury! In de modejury geef je kritiek of complimenten met een knipoog over de outfits van celebrities. Morgen ligt de nieuwe Grazia in de winkel, waar ik over vier outfits mijn oordeel vel. Maar natuurlijk heb ik al een sneak-peek voor jullie:

Morgen allemaal de Grazia kopen dus!

Dit artikel is geplaatst in LIFESTYLE, MODE, WERK & CARRIÈRE en getagged . Bookmark hier de permalink.

2 Responses to Modejury Grazia: yours truly!

  1. René zegt:

    Wow! Super leuk liefde! Mét URL! Zo trots op mijn meisje! X

  2. mam zegt:

    goed gedaan Lindsay,
    Ben trots op je en met mij meer zie ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *