MODE Vans x Disney collectie: matchen met je mini!

Disney x Vans Belle lindsayvallen.nl

DISNEY ADDICT ALERT!!!!1!!! 

Normaal gesproken doe ik (vrij) weinig met de tientallen persberichten die ik in mijn mailbox krijg, maar dit bericht kan ik niet ongemerkt voorbij laten gaan! Ik ben (surprise, surprise ;-) hooked aan Disney. Je maakt me niet blijer met een bezoek aan Disneyland, mijn volgende tatoeage wordt een Disney-plaatje en veel Disney-films hebben quotes die ik by heart meepraat tijdens de film :-). Ik ben óók gek op Vans. Fijne pattas met heerlijk loopcomfort door de dikke, rubberen zool én goed voor dag & nacht stampen op een festival. Ik ben dus erg in mijn nopjes met deze samenwerking tussen Disney en Vans. Kijk je mee naar mijn favoriete items? 

Vans x Disney Minnie

Disney x Vans Ariel shirt

Disney x Vans prinsessen

Disney x Vans shirt

 

Disney x Vans Ariel backpack

Disney x Vans Belle groot

Disney x Vans Belle mini

Het allerleukst vind ik de Belle sneakers voor zowel dames als meisjes. Hoé leuk is het om straks te matchen met mijn eigenste, petite Belle? :-) Van de zwarte tee met alle Disney prinsessen en de Ariel rugzak ben ik ook gecharmeerd. De collectie is gemaakt voor heren en dames, inclusief kinder- en peuterversies. Vind ik HEUL erg leuk! De collectie is nu verkrijgbaar in Vans-winkels, op vans.com/Disney en in geselecteerde groothandels. Op social media kun je je favoriete Vans met #disneyandvans delen.

Wat vind jij van de samenwerking tussen Disney en Vans? Zou je zelf items kopen met Disney, of vind je dat toch iets te kinderachtig? :-)

Liefs,
Lindsay

 

3 reacties

  1. Ik zit dus ook al een tijdje op een paar Vans of Allstars te azen voor Melle en voor mij (en misschien ook wel meteen voor de vader des huizes) en nu deze Disney Vans er zijn vind ik ze helemaal leuk! Ik vind alleen wel die met die disney prinses het leukst voor mezelf, alleen denk ik dat Melle me dat niet in dank af gaat nemen, haha.

  2. Die ik wil zijn uitverkocht :( Gaan ze weer nieuwe bijverkopen of was het limited edition en was dat het? Zou ik jamemr vinden. Ik heb ook zo een vervelende schoen maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *