Mode: ready for this jelly!

Soms heb je een toevalstreffer. Dat je het praktische met het aangename wil combineren en dan onbedoeld ontzettend hip blijkt. Dat is me overkomen, I guess ;-) Met onze honeymoon in het vooruitzicht leek het me verstandig waterschoentjes te kopen. Dit wordt aangeraden gezien de kiezelstranden in Griekenland.

Wat blijkt: waterschoentjes – in het Engels jelly sandals – zijn hartstikke trendy! Stiekem lol ik hier behoorlijk om. Maar hey: je hoort mij niet klagen ;-)

Waterschoentjes

Als kind had ik waterschoentjes bij het afzwemmen. Sokken erin en trappelen maar! Buiten het zwembad droeg ik nooit waterschoentjes, tenzij we op een kiezelstrand vertoefden.

Blijkbaar vond een hipkip het anno 2013 nodig de jelly sandals nieuw leven in te blazen. Op Fashionscene.nl lees ik: waterschoentjes, hip of horror? Ook celebrities worden op jelly sandals gespot. Gelukkig heb ik online ontdekt hoe waterschoentjes met outfits te combineren zijn ;-)

jellysandalsbron: Mr. Shoes – How to wear jellies

jellyshoeslebron: Love Aesthetics – Transparent Jellies

Jellysandelsfs
JelliesFSbron: Fashionscene.nl – Hip of horror waterschoentjes

Wat vinden jullie? Zal ik deze ook in niet-strandsetting dragen of moeten waterschoentjes gewoon blijven waar ze horen: aan zee of bij afzwemmen?

– xxx – Lins

6 reacties

  1. Ik vond ze vroeger ook nooit zo lekker zitten.. Voor op vakantie in Kroatië kocht ik een paar jaar geleden ook waterschoentjes, maar dan van zwart stof waar inderdaad een jelly-achtige zool onder zat. Afgelopen 2 vakanties ook nog gebruikt.
    Dan zien deze waterschoentjes die jij laat zien er leuker uit! Ik kan me van vroeger alleen niet herinneren dat die ook zo jelly waren, ik herinner me gewoon redelijk stug plastic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *