MODE: Perfect basic tee van WE (dat rijmt ;-)

lindsayvallen WE basic shirt lindsay vallen  (3)

Weinig zo bevredigend als de perfecte basic shirts vinden. Op modegebied dan hè, er kan weinig tippen aan een goede pint Ben & Jerry’s of een Pornstar Martini cocktail. Ik ben druk met het investeren in basic items in mijn kledingkast en heb daar een handig lijstje voor in mijn kast geplakt. Basic shirts in zwart, wit en grijs waren nog niet doorgestreept. Inmiddels is er een streep door grijs en zwart. Ik scoorde deze mooie basics bij de WE, kijk je mee? 

lindsayvallen WE basic shirt lindsay vallen  (2)

De shirts zijn van WE, ik kocht ze in het filiaal op het Vredenburg in Utrecht. Ze zijn ook online in de webshop verkrijgbaar. Ik heb wit, zwart en grijs gepast, maar helaas is het witte shirt iets te doorzichtig naar mijn smaak. Je zou er een hemd onder kunnen dragen, opperde de verkoopster, maar dat vind ik juist niet fijn als ik een t-shirt draag. Als iemand tips heeft voor het perfecte witte basic shirt (mét v-hals!), holler at ya girl in de comments please :-).

lindsayvallen WE basic shirt lindsay vallen  (4)

Het shirt is gemaakt van 100% linnen en heeft een iets geruwde stof. Ik vind dat gemêleerde wel mooi, iets edgier dan een plain stof als katoen. Je mag het shirt op 30 C. graden wassen.

lindsayvallen WE basic shirt lindsay vallen

Voor mij is het belangrijk dat het shirt een v-hals heeft. Een (diepe) ronde hals maakt me onnodig breed en aan een beetje cleavage is nog nooit iemand gestorven, toch? Ik vind een v-hals ook wat klassieker en tijdlozer. Het shirt valt iets ruim, maar niet té loose fit. Volgens de verkoopster loopt het shirt het nog enigszins uit. Wat voor mij ook belangrijk is, is de lange(re) lengte (ik ben 1.84 lang). Ik draag een maat M en het model valt halverwege over de rits van mijn jeans, wat ik een fijne lengte vind. Geen risico op een onbedoelde crop top.

Kortom: ik ben erg tevreden met deze aanvulling in mijn basic collectie. Oh ja, ze kosten € 19,95 per stuk en scoort ze bij je lokale WE of in de webshop.

Heb jij een goede basis garderobe? Wat is jouw favoriete merk voor t-shirts of andere basic items?
Sharing is caring :-).

Liefs,

Lindsay

7 reacties

  1. Hoi Lindsay,

    Helaas heb ik het perfecte witte basic t-shirt nog niet gevonden, ik wilde alleen een comment achterlaten omdat ik je blog tof vind. Lees je stukken altijd met veel plezier en vrijwel altijd als lurker – tijd om dat eens te doorbreken. Trouwens, witte shirts van Zalando, Vero Moda en H&M hoef je ook niet te proberen, hebben allemaal een top eronder nodig. Vind de zwarte en donkergrijze van Vero Moda wel altijd mooi, maar ik zoek nog steeds een net-iets-minder-saai-maar-wel-basis-shirt.

    1. Wat leuk dat je een reactie plaatst Ellis! Yes, van lurker tot reaguurder ^^ En bedankt voor het compliment, dat is natuurlijk helemaal leuk om te lezen! #trots Ook afrader-tips zijn handig, dan laat ik de versies van Zalando, Vero Moda en H&M in de rekken hangen. De zoektocht gaat voort, ik hou je (vanzelfsprekend via mijn blog :-)) op de hoogte.

  2. Ik heb er laatst eentje bij Zara gevonden (wit en zwart), Shirley van Styleguide.nl tipte die. Heb 'm nog niet gewassen, dus moet nog even zien hoe ie uit de was komt (dat vind ik bij die basic shirts altijd spannend, de meeste komen er te kort en vierkant uit).

  3. Hoe prettig dat je opmerkt Ellis ! Ja, sluiper commentator ^^ En een schuld van dankbaarheid in orde is voor het compliment , dat is natuurlijk erg amusant kunt doorbladeren ! #trots bovendien afrader tips zijn nuttig , dan me een kans om aanpassingen van Zalando , Vero Moda en H & M te hangen in de rekken gegeven . De jacht opbrengst , ik koester je (duidelijk door mijn online dagboek : – ) ) opgeleid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *