MODE: On wednesdays we wear pink

Primark pink coat roze jas

I know, I know, het is GEEN woensdag, maar wie heeft er een excuus nodig om roze te dragen? I know right ;-). De roze jassen trend is niet heel actueel, de early adopters scoorden vorig jaar al een exemplaar. Maar ik had destijds geen nieuwe winterjas nodig en mocht alleen de panterprint fake fur van Zara in de sale aanschaffen. Dit jaar ben ik echter toe aan een nieuwe winterjas en yay: Primark heeft (weer) een roze winterjas in de collectie opgenomen. De Primark autumn/winter 2014 collectie hangt eind augustus in de schappen en eigenlijk wil ik deze jas zeker scoren. Helaas kun je vooraf niet bekijken of dit kledingstuk al in de winkel verkrijgbaar is met een soort ‘check winkelvoorraad’, zoals bij sommige webshops. Ik vrees dat er niets anders op zit dan op de gok een bezoekje brengen aan Primark ;-).

Heb jij al een winterjas gescoord? Met het gure weer van de afgelopen dagen ben ik er zo langzamerhand wel aan toe, blegh!

Liefs,
Lindsay

3 reacties

  1. Nooit een excuus nodig voor roze. Ik heb inmiddels zelfs een roze koelkast :) Deze jas had mijn aandacht ook al… op naar de Primark binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *