Mini-Me!

Omdat ik de laatste dagen zo ziek was (voedselvergiftiging/darminfectie, blegh) bracht ik veel tijd op bed en de bank door. Al doende bladerde ik door de mapjes op mijn laptop en kwam ik ingescande foto’s van vroegah tegen. Ik vind het altijd leuk om te zien wat voor kinderen grote mensenooit geweest zijn, dus hoop dat jullie het net zo leuk vinden om mij als kleine Lins te zien! ^^

Dreumes Lindsay. Ahww, volgens mij kon ik nog niet zo goed lachen. Wel mad shiny hair, de glitter & glamour zat er al vroeg in!

Hier was ik twee, en inmiddels een stuk bijdehanter. Stilzitten voor een foto was waarschijnlijk een errûg lastige opgave. Twee staartjes, een satijnen blouse, don’t I look fab?

Met clown Bassie. Het schijnt een ont-zet-tend naar mannetje irl te zijn, maar ik was he-le-maal gek van Bassie & Adriaan! Met mijn ouders heb ik behoorlijk wat optredens van die clown en acrobaat vol kattekwaad gezien.

Wie heb ik aan de lijn, hallo, hallo? Met mijn kleine broertje Berry op de crèche. Kijk ‘m naar zijn grote zus opkijken dan, sweet!

Op vakantie in Spanje met mijn Spaanse vriendinnetje Irene en mijn mama. Zoals je ziet kon ik toen al  goed gekke bekken trekken maar daarna zet ik net zo goed mijn lieve glimlach met smizing eyes op. Maar ondertussen zet ik wel even een keiharde Westside-sign, whut!

Eigenlijk ben ik niet veel veranderd, al zeg ik het zelf. Wat jij?
Enne, was jij vroeger een (b)engeltje?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *