Mijn leven in blogs

Blogger meme lindsayvallen Full Moon Party Thailand Bucket Lins 29. lindsayvallen.nl Trouwen

project slim mommy lindsayvallen.nl Zaterdag stofzuiger Woensdag Earlybirds

lindsayvallen.nl hardlopen 5K 11. Stekker Mallies Vrijgezellen Lins (2)

Hi allemaal! :-) De laatste tijd zie ik steeds vaker nieuwe namen in de comments en het aantal ‘new visitors’ toenemen, dus ik wil mezelf (weer) eens voorstellen. Maar ik bedacht me, wat voor beeld krijg je eigenlijk van mij als je alleen mijn blogs zou teruglezen? Een soort compilatie van veel voorkomende onderwerpen op mijn blog, verpakt in ‘Mijn leven in blogs’! Dat is misschien een stuk leuker dan een suf praatje zoals het ‘Over mij’-gedeelte in mijn menubalk ;-).

Tijdens het schrijven van deze blog, het zoeken en plaatsen van links naar bijbehorende blogs, blijkt dat deze compilatie een vrij accuraat beeld van mij geeft. Niet gek natuurlijk, want mijn blog is een persoonlijke lifestyle blog. Anyway, genoeg gekletst, ik stel me – door middel van mijn blogs – graag voor :-). Bovendien staat mijn blog de laatste tijd op een wat lager pitje (excuses, iets met tijd tekort door ziekenhuis, baby en kolven ;-), dus voor bekende bezoekers is dit een soort ‘the best of‘, haha! Of wellicht ontdek je toch nog iets nieuws aan me ;-).


Lindsay, de baas van dit journaal

Ik ben dus Lindsay, de grote baas van deze website en schrijfster van alle blogs en content hier. Groot, letterlijk, want ik ben honderddrieëntachtig én een halve centimeter lang. Daar blog ik wel eens over, want lang zijn is fijn, maar niet altijd handig (met kleding kopen bijvoorbeeld).

Lang leve de lol!
Het is (soms niet zo) fijn om lang te zijn!
Lange Lins test: de jumpsuit van Asos Tall vs. Steps

Okay, dus je bent lang, maar hoe oud ben je dan?


30something
Ik word dit jaar 32, ik ben geboren in het prachtige jaar 1983. Daarom blog ik vaak over de jaren ’90, omdat alles toen beter was ;-). Nostalgie is achteruit dromen en dat doe ik graag. Ik was op de middelbare school niét het populairste meisje van de klas, had een gabberwijffie-periode en bezoek nog steeds graag hardcorefeesten. Sowieso ben ik niet vies van een feestje, ondanks dat ik op festivals merk dat ik misschien toch wel steeds iets ouder word dan gemiddeld ;-). Dat weerhoud me niet van lekker uit m’n stekker gaan op de leukste feestjes, een zomer niet gedanst is een zomer niet geleefd! ;-)

Ouder worden is niet erg (meer)
Column: Piek vooral NIET tijdens je middelbare schooltijd
– Nostalgie is achteruit dromen
– Festivals: Buiten Westen, Stekker, Source

Waar kom je vandaan dan, wijffie?
Ik ben geboren en getogen in Utrecht en heb daar tot iets na mijn 31e verjaardag gewoond. Ik voel me écht een Utregse en mijn hart klopt sneller zodra ik over de grachten fiets, maar ik ben sinds kort verhuisd naar een kleiner dorpje naast Utrecht. Dat bevalt me eigenlijk heel erg goed! Het kopen van ons eerste huis vond ik best spannend, maar het is precies een huis waar ik vroeger van droomde. Ik geniet iedere dag van ons eigen huis, ook al is het nog lang niet af. Die plinten bijvoorbeeld, of nog een keukenlamp. Dat herinnert me, als het huis wat verder af is, wil ik before & after foto’s plaatsen, dus dat houden jullie nog tegoed.

Wonen: Een eigen huis, een plek onder de zon
Wonen: Stad vs. dorpBlog je fulltime?

Nee, mijn blog is niet mijn baan. Ik heb culturele maatschappelijke vorming gestudeerd en schreef mijn scriptie over schoonheidsidealen (dat is misschien te verklaren aan mijn kleine obsessie met gewicht, afvallen en perfectionisme). Ik werk fulltime in de online communicatie, maar geef ook trainingen en workshops over bloggen en social media. Mijn blog is mijn hobby, maar wel een hobby waar al ruim 10 jaar veel plezier en tijd in zit. Soms plaats ik een advertorial of winactie, waar ik altijd eerlijk over wil zijn, net zoals tijdschriften dat moeten. Zo zie ik mezelf ook graag ;-), mijn blog is mijn eigen online magazine en ik ben de hoofdredacteur.

– BLOG Internet ABC tag

Ik heb ook even geprobeerd of ik met acteren mijn brood kon verdienen, maar eerlijk gezegd was ik maar middelmatig goed én vond ik het niet eens leuk. Zoals mijn docent op theaterschool De Trap na 2 jaar zei: je bent ZO ontzettend eigenwijs Lindsay! En dat was ook zo. Ik wil verhalen vertellen op mijn manier, met eigen teksten zoals ik het in mijn hoofd ‘zie’. Presenteren vind ik dan wel weer heel leuk, want dan hoef ik niet andermans teksten op te dreunen en kan ik ‘gewoon’ mezelf zijn. Daarom verschijnt hier soms ook een vlog, omdat dit met mijn achtergrond heel ‘logisch’ is en ik dit bovendien reteleuk vind! Net zoals VJ zijn bij TMF, wat ik mocht proberen net voordat de zender ter ziele ging. Je bekijkt mijn video’s op mijn YouTube-kanaal of via de het kopje ‘Media’ bovenaan.

Lindsay YouTube

Status?
Die vent die je inmiddels al een paar keer op de foto voorbij ziet komen hier, daar ben ik mee getrouwd. Lekker ding hè? ;-) Ik ontmoette hem in 2006, als collega bij een museum waar we beiden werkten. Ik raakte al snel helemaal hoteldebotel van hem, maar ik ben online veel spraakzamer dan in het echt ;-). Bovendien ben ik een ramp in versieren, dus het duurde even voordat hij wist dat ik avances op hem maakte. Gelukkig is het allemaal goed gekomen ;-). Eerst scharrelden we stiekem, toen vroeg hij me verkering, we besloten samen te gaan wonen en… op 31 december 2012 ging hij op zijn knie en PUT A RING ON IT!

Column: Collega wordt lover
Gedicht: Snap! (dit schreef ik nadat ik René ontmoet had op mijn werk ^^)
HE PUT A RING ON IT!

En zo geschiedde, later dat jaar ;-)

Op vrijdag de 13e september 2013 stapten we in het huwelijksbootje.

De bruiloft én de blog
DE TROUWFOTO’S!
Hoe voorkom je wedding stress?

 

Ik blogde over de voorbereidingen, de bruiloft en onze honeymoon, maar vergis je niet, we zijn geen perfect stel. Ik blog graag en veel, maar niet alles hoeft online gedeeld te worden. Ik ben soms een onuitstaanbaar kutwijf en hij een klootzak, maar daar laat ik jullie graag buiten ;-). Ik kan namelijk veel beter beschrijven waarom ik zo gek op hem ben en waarom het tussen ons wél werkt!

Waarom ik trouw met mijn vriendje
9 maanden getrouwd, 9 feiten als getrouwde vrouw
Mijn tweede liefde is mijn grootste liefde

Tweede liefde grote liefde

Mommyblogger
Om het stereotype te bevestigen na de bruiloft en het kopen van een huis, ben ik onlangs moeder geworden. In mei 2015 verwachtte ik ons eerste kindje en ik blogde vrolijk over zwanger zijn, maar ik beviel door het vroegtijdig breken van mijn vliezen ruim 10 weken te vroeg. Dit betekent dat ik moeder ben van een prachtig, maar prematuur kindje, waardoor we op dit moment nog middenin een hectische achtbaan met ups en downs zitten. Hopelijk mogen we onze dochter snel sterk en gezond uit het ziekenhuis mee naar huis nemen.

Knocked up! Eerste trimester blog
Twee maanden moeder
Welkom baby, ruim 10 weken te vroeg

(Zwangerschaps)kilo’s vs. SportySpice
Ja, worstelen met gewicht hoort bij mij én dus bij mijn blog. Al jaren geeft dit mij stof tot nadenken en schrijven, met gelukkig evenveel reacties van lezers die in hetzelfde schuitje zitten. Maar weet je, de tijdschriften staan ook ieder jaar weer vol met diëten en goede voornemens, dus ik blijf gewoon gezellig meedoen met de eeuwige strijd ;-). Nee, natuurlijk heb ik echt wel progressie gemaakt in mijn eetgedrag en gewoonten. Maar het blijft wel mijn zwakke plek. Daar moet ik eerlijk over zijn.

Project #SlimMommy
Viva Stoer in bikini
Eten vs. Lindsay, mijn relatie met eten

Maar behalve eten, hou ik ook erg van sporten. Gelukkig maar, dan heft dat elkaar nog wat op ;-). Vooral hardlopen, dat ontdekte ik een jaar of twee geleden en vind ik heerlijk! Mijn tofste prestatie vind ik absoluut de halve marathon van Amsterdam die ik in 2013 liep. Ook groepslessen van Les Mills (bodypump, bodybalance en bodycombat) beoefen ik graag. Thuis heb ik me 60 dagen afgebeuld met Shaun T, ja, die brede dude van Insanity ;-).
– Mijn hardloop– en sportyspice blogs
Al mijn Insanity blogs

Verder nog wat?
Ik ben gek op films en series, daar blog ik regelmatig over. Mijn reisverslagen van Thailand zijn nog niet allemaal van mijn reisjournal naar de blog vertaald. Columns (ik waan me graag Carrie à la SATC ;-) over vriendschappen, relaties, stoppen met Facebook, mijn hersenspinsels, botox, plus en al het andere waar ik over blog zie je hier rechts ook in beeld bij ‘onderwerpen’ en ‘tags’. Zo kun je nog veel meer (terug) lezen, als je daar tenminste nog zin in hebt ;-).

Mijn leven in blogs
Nou, eigenlijk blijkt dit een behoorlijk realistische weergave van mijn leven. Ik deel natuurlijk al ruim 10 jaar mijn updates met het wereldwijde web, soms iets aangedikt en soms gecensureerd, maar hey: dat is verhalen vertellen hè? Mijn leven met een gezonde dosis entertainment, dat vind je op lindsayvallen.nl. En ik ben dus Lindsay, de vrouw achter de schermen.

Leuk om je te leren kennen :-).

Liefs,
Lindsay

9 reacties

 1. Super leuk gedaan Lindsay, zo lee(r)s je weer wat nieuws (of ouds in dit geval) over je. Ik volg je blog niet vanaf het prille begin dus geniet van de stukken over hoe je je man heb leren kennen enzovoort. En het is ook gewoon een guilty pleasure hoor.

 2. Superleuk geschreven! Ook toen ik nog niet verzeild was geraakt in ‘blogland’ heb ik vaak blogs van je gelezen, vooral over dat hele insanity gedoe waar ik keihard in gefaald heb! Hahaha!

  Heel leuk overzicht! Ga zo door!

 3. Ik kom hier niet elke dag. Ik kom hier niet zo heel lang. Maar ik weet jij bent gewoon net zo een straight up G uit ’83 als ik. Realistisch & no bullshit. Hak jij nog wel eens in de woonkamer? Ik laatst nog voor mijn man en kinderen *lachkick*

  Heerlijk geschreven Lindsay. Enne die trouwjurk is en blijft een plaatje om te zien.

 4. Leuk om te zien. Veel wist ik al maar bij sommige dingen denk ik: oja dat was zo en zo en: dat wist ik nog. Leuk leuk!

 5. Leuk overzicht Lindsay! Wat een bewogen online (en offline) leven al! Ik 'kende' je nog niet voordat ik mijn kind geworpen had. Maar ik begrijp van mijn andere online kennissen dat ik daar de enige in was. :')

 6. Hi Lindsay! Ik ben een van je nieuwe lezers, wel zo netjes om me even voor te stellen :) Heel leuk artikel, ik heb (bijna) alles gelezen, fijne avondvulling!

 7. Leuk om dit te lezen! Ik ben ook 1 van je nieuwe volgers. Door de hashtag WKZ op jouw insta terecht gekomen en man, man wat leef ik met jullie mee. Zelf 2x preemiemam; dochter (34+2) en zoon (26), dus weet wat je doormaakt. Én wat ben jij sterk en dapper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *