Mijn laatste #WNSV challenge staat online!

En dat is ‘m! Mijn allerlaatste Wehkamp’s Next Style Vlogger-vlog, aka de finale-vlog! In deze allerlaatste style challenge voor de grote ontknoping, winkelde ik 5 artikelen die mijn stijl definiëren op wehkamp.nl. In deze vlog presenteer ik mijn geshopte keuzes. Je bekijkt de reguliere aflevering via het kanaal van Wehkamp (met leuke backstage-beelden waar ik in de kak sta, blegh!). Nu nog een week geduld tot de uitslag, die wederom gebaseerd wordt op views van de kijkers én het oordeel van de Wehkamp-jury. Spannend!

Tot volgende week voor de finale!

Liefs,
Lindsay

PS: De items die ik aan heb in de video staan op mijn persoonlijke Wehkamp-pagina, met nog meer artikelen die ik zelf gekozen heb omdat ze erg bij mij én mijn stijl passen :-)

Lindsay's stijlpagina Wehkamp

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *