Met de handen in het haar!

Ja, jullie hebben het natuurlijk al gezien in de poll:
Lindsay wil een nieuwe hair-do, maar wat?

Ik heb enige tijd geleden mijn haar laten snijden & knippen, low– & highlights gehad, maar nu is dat alweer een beetje voorbij & wil ik graag iets nieuws!

Gelukkig heb ik veel professionele haarstylisten in mijn familie & omgeving dus dat is het probleem niet ;-) Maar wel de keuze wat ik zelf nu eigenlijk wil!

Ik zit een beetje te te twijfelen tussen korter knippen met laagjes en een kleurtje

De onderstaande dames hebben een beetje hetzelfde haar als ik heb (fijn, maar wel sterk, glanzend en gezond haar) dus ik ben me een beetje aan het orienteren op wat ik bij hen wel leuk vind staan, als eigen inspiratie…

Ms. Cameron Diaz:In principe is mijn haar al een beetje zoals Cameron op de eerste foto heeft en zie je op de laatste foto ook een beetje de fijnheid van haar haar. Ik zou dan mijn pony gewoon een beetje schuin laten, iets van de puntjes laten knippen en wat meer laagjes en lengteverschillen laten knippen.

Ms. Kirsten Dunst:De onderste foto het meest links is wel zeer overeenkomend met mijn huidige hair-do. De middelste foto is een stuk korter, wat ik ook wel eens gehad heb en volgens mij wel aardig was, maar ik twijfel ook over de roodtinten. Ik vind dat wel mooi en het past ook bij de blanke huid en blauwe ogen die ik ook heb.

So people, help me out!


Wat vinden jullie een leuke optie?

Laagjes en iets korter,
een stuk korter of ook de roodtinten
?


Let me know!

xxxxLinsj
(met de handjes in het haar?) ;-)

3 reacties

  1. Ik als rasechte haar(hoe heet zon beest dat telkens verandert?leguaan? nee he..kan er ff niet opkomen…maar je snapt wat ik bedoel) juig verandering altijd toe! Ik hou van beetje creatief met haar! Zelf ben ik twee weken geleden voor de asymetrische look gegaan, maar er is echt vanalles mogelijk! Bedenk je wel… verandering in kapsel is verslavend!! Ik hou ook altijd wel van roodtinten, maar je weet natuurlijk niet hoe het uitpakt! Voor de spiegel ff indenken en dan gewoon de gok nemen, of niet….terugkleuren kan altijd! (geef jezelf dan wel eerst een paar dagen om te wennen, ik heb weleens 2 weken nodig gehad om te wennen!!)….Je kapselkeuze past vaak bij hoe je bent vind ik…..kan in sommige gevallen best veel zeggen over hoe je in het leven staat…. Kun je je trouwens die jongens herinneren die met koninginnedag met mijn broer waren? De oudste(28) heeft vanochtend twee hersenbloedingen gehad, VRESELIJK. ligt in coma, kritieke toestand….al komt ie eruit, dan is het nog maar de vraag of hij enigzins kan functioneren….Heel erg, ben echt helemaal van slag. Op zulke momenten realiseer je je toch weer dat t zonde is om je druk te maken om onbelangrijke dingen en dat je gewoon moet genieten van t leven…. Heb je behoefte aan een helemaal nieuw kapsel?? Ga ervoor dan!! Niet te lang over nadenken of over twijfelen, t groeit vanzelf weer aan en kleuren kun je t altijd! Als je t eigenlijk toch niet wil… dan niet doen! En de tijd die je bespaart omdat je niet twijfelt.. die kun je nuttig besteden aan het genieten van je leven!! Wat een mooie filosofische, iets te dramatische afsluiting van dit berichtje:)
    Dikke kus!

  2. moeilijk! Tis wel leuk om s iets heel anders te doen -> roodtinten! Ben zelf van jouw kleur blond naar heel donker gegaan.
    Zou niet teveel van je haar afknippen, juist gaaf zo lang haar!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *