Met andermans veren pronken ;-)

Vandaag krijg ik veren in mijn haar! Onlangs spotte ik een paar hippe meiden met veertjes in hun haar. Op Buiten Westen festival werden er veertjes gezet maar omdat ik zo lekker aan het dansen was, vergat ik helemaal bij de stand langs te gaan. Balen, want het leek me een leuk accessoire om in mijn lokken te hebben.


(c) vereninjehaar.nl

Tot ik via via feather extensions zag bij een vriendin van een vriendin. En ik ontdekte de Facebook-pagina van Vereninjehaar.nl. Niet snel daarna hadden wij als common friends een event opgezet omdat er wel meer meiden gevederd wilden zijn. Een soort Tupperware-party, maar dan met veren extensions.


(c) vereninjehaar.nl

Rest alleen nog de vraag wàt voor veren ik zal kiezen. Ik ben blond, dus natuurtinten met crème lijken me erg mooi. Maar zo’n felle veer lijkt me ook wel stoer.

Ik heb nog tot vanavond 19u00 om te beslissen… wat zouden jullie doen?

Ik plaats dit weekend natuurlijk nog een foto van het eindresultaat!

xxx Lins

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *