Mannen, daar houden we van:

Ik typ deze log met een grote glimlach op mijn gezichtje
& een twinkeling in mijn blauwe oogjes.

Gisteravond was leuk!

Lieve Lotte, Maja le Bij en Indah die heel even langs kwam,
Super Zondag was ontzettend leuk :-D

Natuurlijk waren de vaste ingredienten: dansbare beats, sushi, cocktails en veel mooie mensen wederom aanwezig, dus dat was al een pluspunt.
Daarnaast waren Lotte, Maja & ik in een dusdanige wulpse bui dat we heerlijk gedanst & gesjanst hebben (én mensen zover kregen onder Lot’s stokje en/of stampertje te limbo-en)!

En dat tezamen zorgt voor een hoop pret, gegarandeerd!

Aandacht tekort hadden we zeker niet gisteravond/nacht, en terwijl Maja alweer zoenend stond met Ali C., probeerde ik (verlegen loser die ik ben ;-)) de aandacht te krijgen van een jongeman in het bijzonder. En, eindelijk (ik was bijna overtuigd dat mijn tempting trucjes niet werkten :-(, het geschiedde! Lindsay was (is) blij :-D

Toen waren mijn meisjes moe & was het tijd huiswaarts te keren, wat wij alletwee heel jammer vonden, maar ik gaf wel mijn eigen, echte nummer (kun je nagaan ;-)), in de veronderstelling dat hij me toch niet zou sms-en. Maar vanmorgen werd ik wakker & deed mijn mobiele telefoon aan, schrik ik me daar toch bijna mijn bedje uit van het welbekende geluid van een berichtje! Jeuhdiejeuh, het is van hem!

Kijk mannen, daar houden we van, niet moeilijk doen & hard to get spelen, maar gewoon na afloop van het feestje het meisje smsen heren! Daar worden we blij van :-P

Nu ga ik lekker douchen & naar de screentest bij Harry Klooster in Amsterdam vanmiddag. Wish me luck, toi-toi-toi!

Liefs,

Linsj
xxxx

2 reacties

  1. Hey Lindsay,
    Wat schrijf jij toch leuke logjes! Ik heb ff geluisterd naar 3FM hoor, klonk gezellig! Ik ga morgen mijn koffer pakken en donderdag dan op naar NY. Can't wait!
    XX Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *