Make ur house a home <3


Alweer 4 (!) maanden bewonen vriendlief R. & ik ons nieuwe paleis en we genieten nog iedere dag! De meeste vrinden & vrindinnen zijn al eens langs geweest om ons stulpje te bewonderen & komen regelmatig chillen, een filmpje kijken of wat eten. Súpergezellig!

Natuurlijk is het nog làng niet af (denk hier de: “omdat je huis nooit af is”- jingle bij, bitte) maar gestaag maken we van ons huis steeds meer ons home. We zijn nog naarstig op zoek naar een mooie eetkamertafel, een buffetkast en willen nog plinten en kozijnen schilderen. Toch is het al echt van ons samen <3

Wonen jullie al op jezelf? En wat is je smaak qua inrichting en interieur?

xoxoLins

1. Amélie-poster, onze film <3
2. Oude fruitkratten als nachtkastje. Met Teddy, die al jàààren meegaat, maar niet meer in bed slaapt. Toch verdient ‘ie een plekje!
3. Mijn überkitsch-muur met zigeunerjongetje, gescoord op de Vrijmarkt vorig jaar. Ik zoek nog een geborduurd bloemenschilderij, rond met een gouden barok rand. Als je kitsch doet, moet je het goed doen!
4. De gitaar van René en de Ikea PS lockerkast, een Zweedse klassieker. Het houten bakje weegt 5 (!) kilo en heb ik onder mijn arm van de Xenos naar huis gedragen. Hels karwei, maar ben blij dat ik ‘m heb.
5. Liefde gaat door de maag! Deze broodrooster heb ik R. cadeau gedaan voor zijn 23e verjaardag, alweer 5 jaar geleden.
6. Mijn ouderwetse oma-stoel. Eerst wilde ik ‘m pimpen en opnieuw stofferen, maar eigenlijk is ‘ie zo gewoon lekker kitsch. Ik heb er vaak een bont-plaid overheen.
7. Kroonluchter! Prinsessen-alert! Ik mag niet alles, maar deze kon R.’s goedkeuring gedogen, omdat ‘ie goed-fout is, snap je?
8. Verse bloemen in huis, love it. Pioenrozen, tulpen of gewone rozen zijn mijn lievelingsbloemen en ik zet graag iedere week een vers bosje in huis.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *