Love is in the air!


Love is in the air! Kijk hier ons stel to be: Maurice & Maja (kan het lyrisch beter, M&M)
Als je op de fotos klikt krijg je vanzelf de vergroting van het oh-zo-leuke maar helaas voor mij oh-zo-afwezige squashfeestje van zaterdag j.l.
En terwijl Lot & ik nog wat ronddartelen met meneertjes zeggen wij: M&M go!
Ze hebben beiden, onafhankelijk van elkaar, de interesse toegegeven & zaterdag bleek dat ook naar elkaar toe (maar hard-to-get blijven spelen, ouwes ;-), dus dat komt goed!

Verder gaat mijn studie (dankzij het inleveren van mijn weekend, zwaar maar waar) super! Ik ben trots (kom maar met de schouderklopjes en complimentjes ;-), continu kwaliteit leveren is fijn! De eindpresentatie gaat ook zo dik worden!
Morgen heb ik een presentatie voor de minor en donderdag rond ik mijn afstudeerproject af. Dan 22 juni mijn eindpresentatie, 24 juni mijn scriptie, 30 juni het beoordelingsgesprek en wat achterstallig inhaalwerk en dan ben ik bijna studente-af!

Dan lekker wat werken, misschien nog een vakantie (vrijdag heb ik mijn gewonnen 250,- euro reischeque in ontvangst genomen op de werkvloer) en in november mijn afscheidsfeestje want dan wil ik voor 5 maanden in Italia gaan werken! Wintersportwerk, hotel, chalet, apresbar en natuurlijk lekker boarden in mijn vrije tijd! Als ik dan terugkom in april ben ik echt een boardbabe! Komen jullie me opzoeken in Italia? :-D

Maargoed, nu even naar het hier & nu.
Deze week dus nog steeds schoolgaand en werkend maar over 5 nachtjes slapen ga ik naar BLØF met mijn maatje Laurens! Ik was tijdens hun optreden op het Museumplein met Queensdag 538 erg onder de indruk dus nu ze naar mijn hometown Utrecht komen ga ik de heren graag bewonderen!
Hier ben ik veilig, hier ben ik sterk, hier ben ik heilig, dit is mijn kerk! ’t Regent harder dan ik hebben kan! Laten we dansen liefste, dansen aan zee! Mooie dag…
Kortom: ik heb er zin an! (ik hoop dat Laurens zijn digicam meeneemt voor e.v. fotos als dat mag!) Die komen dan vanzelfsprekend hier op mijn web-log :-D

Zaterdagavond ga ik (eindelijk) weer eens op stap met mijn meisjes Jess & Sjors.
L
ekker naar een dikke Hollywoodfilm: Sin City!
Trouwens, er komen veel Hollywoodfilms die ik zou willen zien, in tegenstelling tot mijn afkeer van de grote films. Batman Begins, Madagascar en dus Sin City.
Ook wil ik graag naar House of Wax, alleen om Paris Hilton te zien sterven ;-)
Nee, Paris vind ik een dope chick & ik houd wel van foute horrormovies dus ik denk dat ik hem op DVD wel zal zien.


Hebben jullie eigenlijk interessante filmtips?
En wat is het laatste concert wat jullie bezocht hebben,
of ga je misschien ook naar BLØF?

Goed, alweer de hoogste tijd, lekker de kaarsjes op mijn kamertje aan, MTV Lounge, een Nicci French erbij en lekker onder de wol!

Dag lieve mensen, die zo getrouw mijn web-log blijven lezen, dank-u-wel :-D

Liefs,

Lindsay
xxxx

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *