Logeren in Walibi en Mud Masters! #projectSlimMommy

map_Big_Bhuizen2015_start_finish

Zondag is het zo ver! Lekker in de modder rollen bij Mud Masters! Hoewel, rollen? Waarschijnlijk gewoon keihard #sportyspice aan én gaan! Vorig jaar zou ik voor het eerst deelnemen, maar ontdekte ik kort voor deelname dat ik zwanger was. Om risico’s te voorkomen, besloot ik in overleg met de organisatie niet deel te nemen. Maarrr, dit jaar ben ik erbij! Past (inmiddels een jaar later ;-) helemaal mooi in mijn #projectSlimMommy doelen en ik ben zo benieuwd naar het event!

Net als vorig jaar is Mud Masters één dag voor mijn verjaardag, dus ik ga mijn 31e levensjaar sportief uit ;-). En mijn 32e levensjaar waarschijnlijk vol spierpijn in, hehe ;-). Zaterdag mag ik – om de feestvreugde te vergroten – alvast lekker hard gaan in attractiepark Walibi. Daarna mag ik logeren in Walibi Village, zodat ik zondag helemaal fit aan de start verschijn :-). Ik deel het huisje met andere sportieve bloggers Jennie from the Blog en Fit Dutchies. Ongetwijfeld gaan ze mij er keihard uitlopen zondag, maar meedoen is belangrijker dan winnen :-).

Met 24.000 deelnemers op de stormbaan, wordt Mud Masters op 26 en 27 september het grootste obstacle running event in Europa. Hardlopen met spectaculaire hindernissen en héél veel modder: smerig leuk! :-). De afstanden lopen uiteen van 6K tot een 24 uur durende extreme sports uitdaging. Juist door die diversiteit is Mud Masters toegankelijk en populair voor iedereen.

Ik doe mee aan de 6K en krijg een action cam om mijn deelname te filmen, hoe leuk is dat? Kunnen jullie thuis – zonder buiten adem te raken en smerig te worden ;-) – daarna meegenieten van mijn run. Want, zoals de organisatie me bij hun uitnodiging liet weten: ‘We regelen alles voor je, maar je moet zelf rennen, klimmen en kruipen door de modder’. En bedankt ;-).

Zondag starten we de dag samen met een brunch en koffie (cafeïne! ;-) in de gastentent en hebben we een Q&A met de oprichter van Mud Masters: André Skwortsow. Gaaf! Om 11:30 uur gaat het startsein en zal ik rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Ik ben erg benieuwd hoe ik het ervan afbreng: dit wordt voor mij ook een soort reality check na de bevalling ;-). Aan mijn enthousiasme ligt het in ieder geval niet, ik heb er zin in!

Heb jij wel eens een gecombineerde run als Mud Masters gedaan?

Liefs,
Lindsay

map_Big_Bhuizen_2015

6 reacties

  1. Oh gawd Linds, wat doe je jezelf aan? Geintje hoor. Dit lijkt mij echt super lekker. Lekker smerig worden. Heel veel succes en nog meer plezier! XX

  2. Helaas niet, had toegezegd aan een vriendin om in oktober mee te doen maar ook hier gooit de zwangerschap "roet in het eten". Dus dit schuift door naar volgend jaar. Vriendinnetje van me heeft er nu een paar gedaan die is hooked!!

  3. Superleuk! Vorige jaar d 12km gedaan en het was een grote speeltuin! Zwaar maar aangezien je voor sommige obstakels wel echt even moet wachten, is het goed te doen. Kun je lekker zenuwachtig worden als je lang voor zo'n obstakel staat te wachten gnagna! SUCCES!

  4. Super gaaf dat je mee gaat doen!
    Vorig jaar heb ik meegedaan met de Fisherman's Friend Strongmanrun van 21KM met obstakels. Was erg leuk om dat eens mee te maken. Maar viel ook erg tegen doordat ze de hoeveelheid deelnemers niet in goede banen leidde (letterlijk) waardoor je bij sommige obstakels een half uur moest wachten. Maar ach, we deden voor de fun mee.

    Heeeel veel plezier en succes! Ben erg benieuwd naar je cam beelden :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *