Lins’ Liebster Award!

Tess, blogger achter DeWereldvanTess, tagde me met de Liebster Award, waarvoor dank. Hoewel ik al ruim 8 jaar blog had ik nog niet eerder van deze award gehoord, laat staan ontvangen ;-) Ik heb even geGoogle’d en ga me niet aan alle regels houden, sorry Tess ;-) Ik beantwoord de vragen en waardeer het initiatief, maar ik ga geen 11 nieuwe vragen voor 11 nieuwe bloggers verzinnen, I’m sorry! Maar alle kleine beetje helpen toch? Hierbij dus mijn antwoorden op jouw vragen:


Wat is de meest indrukwekkende gebeurtenis die je ooit hebt meegemaakt?

Ik excuseer me vast voor de zoetsappigheid van dit antwoord.
Het meest indrukwekkende dat ik ooit heb meegemaakt is dat ik werkelijk de man van mijn dromen tegen het lijf ben gelopen. Ik voel me gezegend en zielsgelukkig dat ik hem heb leren kennen. Ik functioneer prima als persoon alleen, maar pas met hem voel ik me echt af en compleet. He truly is the love of my life. Ik gun dat iedereen.

Wat is één van je meest favoriete quotes en of levenswijsheid?
The greatest thing you’ll ever learn, is just to love and be loved in return – Moulin Rouge
The show must go on – Queen

Als je een feestje zou geven, wat voor een dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn en ter gelegenheid waarvan?
Aangezien ik eind september 30 (!) word en dit waarschijnlijk niet uitgebreid ga vieren (want: net twee weken daarvoor getrouwd en krap een dag terug van honeymoon), zou ik dan tóch een dertigers-party geven. Het thema is ‘Back to the 90’s’ en de Spice Girls en Backstreet Boys komen optreden, net als de Vengaboys en Party Animals. Er kan gespeeld worden op de Nintendo of Sega, er zijn zure matten en fireballs. We drinken Bacardi Breezers met een rietje en eten Cheetos Chipitos. Ik heb mijn Aussie aan en Nike Air Max.

Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
17. Je bent oud genoeg om van alles te mogen maar nog lekker niet volwassen dus er moét nog niets.

Wanneer was je voor het laatstenerveus en waarvoor?
Gister nog. Samen met vriendinnen hadden we een babyshower georganiseerd voor een zwanger vriendinnetje en ik hoopte dat ze alles leuk zou vinden en verrast zou zijn. Nailed it ;-)

Als je elke beroep zou mogen kiezen en het vandaag kon realiseren welk beroep zou dat zijn en waarom?
Ik zou columniste voor verschillende magazines zijn en daarnaast reisprogramma’s presenteren. Gecombineerd met MTV programma’s aankondigen als een ouderwetse VJ, inclusief artiesten interviewen in de studio en op festivals of concerten. En boeken schrijven.

Waarom heb je voor het laatst ruzie gehad en met wie?
Ik maak niet vaak ruzie. Dat vind ik verspilde energie. Ik kan echter wel goed discussiëren ;-) Vandaag heb ik een discussie gevoerd over de afstand van de haakjes bij de nieuwe overgordijnen.

Waar kan ik jou ’s nachts voor wakker maken?
Jeetje. Ik ben gesteld op mijn nachtrust maar een toffe reis, een pretpark voor mezelf of natuurlijk mijn favoriete ijsco-mix (Ben & Jerry’s New York Super Fudge Chunk gecombineerd met Half Baked) is het wakker maken wel waard.

Wat is jouw favoriete blog en waarom?
Blondinbella.se. Isabella Löwengrip, de dame achter Blondinbella, is een Zweedse blogger en haar personal lifestyle blog lees ik graag. Ze trouwt toevallig ook dit jaar en heeft een té schattig pug-hondje genaamd Christian.

Als je één ding moet noemen waar je je het meest aan kunt irriteren: wat is dat en waarom?
Slechte hygiëne. Ik heb een bizar goed ontwikkeld reukorgaan en dat is eerder een handicap dan een blessing. Mensen die rieken omdat ze laks zijn met persoonlijke hygiëne: schrecklich.

Wat is jouw ultieme tip aan ons als mede-bloggers?
Blog omdat je het leuk vind. Niet om knaken te verdienen of omdat je denkt dat lezers op jou zitten te wachten. Als je blogt omdat jij er zelf plezier uit haalt, blijft het altijd leuk :-)
Tadaa! There you have it, antwoorden op al je vragen. Verrassend of niet? Of kennen jullie me inmiddels zo goed dat jullie een aantal antwoorden wel konden raden?

-xxx- Lins

4 reacties

  1. Leuk om te lezen! Ik ben ook getagd en heb net mijn lijstje afgemaakt. Een leuke manier om weer wat over mezelf te delen op het wereldwijdeweb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *