Lindsay shopt: Kiboots van Kindred Spirits

Danie Bles loopt ermee (erop) weg, Sylvie prees ze in de Grazia, de Viva, de Glamour en zelfs het Parool besteedde aandacht aan deze wannahaves on the rise: Kiboots laarzen van Kindred Spirits! Ik spotte ze een maand of twee geleden en moést ze ook hebben!

Laarzen en boots van Kindred Spirits (voorheen Kiboots)

De boots van Kindred Spirits worden echter allemaal handgemaakt en daardoor duurt het soms even voordat je kunt bestellen. Ieder paar is uniek en er komt geen kinderarbeid of milieuonvriendelijk verwerkingsproces aan te pas. Dat past helemaal bij de oorspronkelijke makers & dragers van Kiboots: hippies in de jaren ’60.

Maar afgelopen maandag werd de online voorraad weer aangevuld en koos ik mijn boots bij Kindred. Het is leuk dat niemand anders jouw motief of printje heeft en ik wist al snel: deze worden het! Een lichte cognac-kleur met roze accenten in de stof (zeg je Lindsay, dan zeg je namelijk roze, weten kenners, toch?)

En gisteren werden mijn laarzen bezorgd: jiehaa!

Het materiaal is geweldig, helemaal leer, zowel buiten als binnenkant van de schoen, een goede hak en de stof, zucht… adore <3

Ik ben he-le-maal verliefd op mijn nieuwe laarzen en kan niet wachten ze op een festival deze zomer girly onder een jurkje te dragen. Of stoer onder een afgeknipte jeans met cropped top. En ’s winters met een dikke maillot onder een rokje. Kortom, de laarzen van Kindred Spirits go with everything en ik ben dan ook mad happy dat ik nu ook de trotse bezitter ben van een uniek paar!

Wat vind jij van het merk Kindred Spirits en hun boots? Terechte trend of overrated?

xoxo Lindsay

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *