Lindsay in Glamour-land

Op school werd ik aangesproken en ook per sms bereikte mij het bericht dat ik ‘al in de schappen lag‘. Complimentjes en verbazende “oh’s“, stak ik in mijn zak. De Glamour (november editie) met daarin “I Believe“; interview + fotosessie = een feit. Vijf jongedames, gelovig en ongelovig, over hun keus, hoe & waarom. Oh ja, ik ben dus christelijk. Rooms Katholiek om precies te zijn. En ik sta op pagina 89 :-)

>> Lees het hele artikel

Dit artikel is geplaatst in WERK & CARRIÈRE en getagged , , . Bookmark hier de permalink.

5 Responses to Lindsay in Glamour-land

 1. René zegt:

  Jaaaah! Mooie foto van mijn liefde! Trots op jou!

 2. Schoonzusje zegt:

  Lins, ik ben het volledig met René eens.MOOIE foto van mijn lieve schoonzus!

 3. Danielle - www.xd44n zegt:

  Jaaa ik had het ook alweer gezien.. zit ik rustig in mijn Glmaour te bladeren.. zie ik jou ineens! super leuk.. enne een heel mooie foto! Dat je gelovig bent was voor mij dan weer geen verrassing meer ;)

 4. Lux zegt:

  hey, wat gaaf gestyled man. Die schoenen, die broek. hebben hebben hebben! Groetjes Lux

 5. Martine zegt:

  Mooi verhaal, indrukwekkend in zijn eenvoud. En een prachtige foto van jou erbij! Gefeliciteerd ermee, liefs van Martine– <a href="http://www.martinemussies.nl” target=”_blank”>www.martinemussies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *