Like being an outcast is a bad thing?

Aloha!

Even ter ontspanning tussen immer an der Studie een blog produceren.

Alweer de één na laatste dag van de neue Monat!

Vorige week heb ik weer ‘ns gebabysit op Lotte en Eline, hoewel ze vast boos worden als ik baby zeg, want ze zijn tenslotte al 6 en 9! Echt bijzonder eigenlijk, ik kom al 9 jaar over de vloer en die meiden zijn echt cuties om te zien opgroeien. Nu moest Lotte een spreekbeurt voorbereiden en zo was zo nerveus!
Het ging over de Olijke Tweeling ("een boek van wel 50 jaar oud hoor Lindsay, staat in de eerste druk!") en vandaag heeft ze dan haar boekenbeurt, exciting! Dus vanmiddag even bellen hoe het de toch niet zo stoere nine year old is afgegaan :-)

Donderdag ben ik als één van de eersten naar Cloverfield geweest, de releasedatum stond op 24 januari, en we konden er nog bij dus dat was wel grappig :-)
De film was supergoed, en ook de hele entourage eromheen via websites, materiaal wat je nog kunt opzoeken en lezen, complottheorieen, echt iets voor een n*e*r*d* als ik ;-)
Berry, René en ik zijn dan ook erg benieuwd naar de eventuele andere camera point-a-view!

Zaterdag was de housewarming van Patricia, en ze had het heel chique gedaan, met een statafel met champagne en soesjes, en extreem lekkere zalmrolletjes met roomkaas!
Maar, boven alles: haar prachtige huisje en het werk wat erin zit. Wel gaaf, want ze heeft het huis gekocht, dus dan kun je hele muren slopen en het opnieuw indelen zoals jij dat wilt.
Het was erg gezellig met de heren en dames, en ons commentaar op Idols.
Jammer dat Tiffany eruit is, maar dat kwam (volgens de heren) natuurlijk omdat ze geen blond haar meer had, en nu Plain Jane was. Interessante theorie guys! Haha :-)

Afgelopen maandag was Merel jarig, hiep hiep hoezee! 25 girly!
Als één van de eersten een kwartje :-) En daarop volgend werd Wendy gisteren 25, hieperdepiep!
Morgen toasten we nog op Wendy’s verjaardag met Hutspot Alaaf, waar Cindy, Wendy en ik op z’n Utregs carnaval gaan vieren (en dus heten we "Leemputters", hoewel Cindy een "Apeluier" is in IJsselstein, haha :-)) en zaterdag toasten we op Merellie, in Ermelol :-)

Gisteren en eergisteren heb ik ook weer lekker bij de NS gewerkt, met mijn mooie uitzicht op het streekbusstation en de witverlichte letters "Utrecht Centraal". Echt ideaal om zo dichtbij te werken, ik wandel rond een uurtje of 08:00 naar de Laan van Puntenburg en om 08:12 klok in in, hihi!
De afdeling waar ik werk (helaas niet zo hoog in het gebouw, maar gewoon een paar trappen omhoog naar de 2e verdieping, die ik wel altijd stoer met de trap neem, jiehaa :-)) is erg leerzaam maar zeker ook gezellig, en tot mijn verbazing zat ik vorige week praktisch naast een oud klasgenoot van de HAVO, té grappig! Had nog wel een blunder toen ik eervorige week met de trap helemaal naar beneden (verdieping 0) liep: toen was ik ineens in het fitnesscentrum van de zaak tussen allemaal bezwete mannen! Maar, goed dat ze het aanbieden! ;-)

Nu ga ik echter weer weiter an der Studie, want ich habe de volgende Woche (net als bijna iedereen op de Uithof) presentaties en tentamens, want naast al die Arbeit ist ein schönes bacherlordiploma ook fijn!

En, en, en, binnenkort heb ik erg veel theateroptredens (in februari wel 3 (!) en een repetitieweekendje weg met de YMPROV) dus verwacht ik jullie natuurlijk allemaal luid applaudiserend op de banken in de zaal! ;-)

Liefs,

Lins

PS: En een steuntje in de rug voor mijn schöneschwester Q.: you can do it girl! Hou vol! :-D

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *