Lijstjes, deze keer: cadeautjes

In de tijd voor het nieuwe jaar worden er overal lijstjes gemaakt. De beste dansplaat van 2009, de mooiste films van 2009, de vuilste scheidingen en het droevigste afscheid van 2009. Dus ik dacht, ik maak ook een lijstje.
Nu de kerstdagen eraan komen en mijn college geld is afgeschreven, krijg ik namelijk de onbedwingbare behoefte aan cadeautjes. Niet voor anderen, neen, voor mijzelf. Natuurlijk moet men dat niet (al) te serieus nemen, ik ben tenslotte hartstikke gelukkig met alles wat ik heb.
Maar een meisje mag dromen hebben, toch?

1. Burlington sokken, voor de rest van mijn leven. Als sokken kapot gaan doen zij dit graag en masse. Allemaal tegelijk, het liefst, en snel een beetje. Waardoor ik deze week reeds vier (!) paar met pijn in het spreekwoordelijke hart moest weggooien. Daarom, de rest van mijn leven sponsoring door de fijne sokken van Burlington. Mijn (warme) onderdanen en ik zijn u eeuwig dankbaar.

2. De soundtrack van The Nightmare Before Christmas. U weet, ik ben een Burton-meisje. Een Danny Elfman-meisje ook, overigens. Voor nop zou ik schitteren in films van het kaliber Beetlejuice, Big Fish en Batman Returns. Of mijn stem verlenen aan het bruidje in Corpse Bride, vanzelfsprekend. Tot die tijd zing ik graag mee met Jack, the pumpkin king. En ken ik Sally’s song by heart. Zucht.

3. Een nieuw paar Uggs, omdat ze zo mooi lelijk zijn. En heerlijk warm zitten. Ik heb al een paar, waarvoor nog altijd dank, mijn eega. Maar verandering van schoen doet wandelen. Ofzoiets. Ik wil gewoon nieuwe Uggs. Punt.
4. Een vliegticket naar Dublin. Om Liselotte op te zoeken. Is dat eigenlijk geen cadeautje voor mijzelf? Schrap hebberig dan maar van uw beoordelingslijstje. Dat zou ik pas een leuk kerstcadeau vinden. LieveLotte opzoeken in Dublin.
5. De DVD van Twilight, special edition. Misschien komt dit als een verrassing voor u, maar ik ben een griezellig meisje. Ik gruwel zo graag. Als kind al, zeg ik u eerlijk. Ik heb Twilight van voor naar achter en weer terug gelezen. Alle vier de delen. Ik ben een TwiHard. En, ik moet bekennen, de verfilming valt mij allerminst tegen. Misschien is dat enigszins de verdienste van ene R. Pattinson. Ofzo. Enfin, morgen ga ik voor de tweede keer naar New Moon met Marieke, maar omdat het geld niet op mijn rug groeit als studente aan de toneelschool, wil ik graag het eerste deel op DVD.
PS: Team Edward for (undead) life!

6. De “Ceci n’est pas un livre” – boekenplank. Zeg nu zelf, is dit niet aandoenlijk? Een boekenplank waar je een kleine vier kilo op kwijt kunt, die pretendeert een boek te zijn maar dit niet is. Zou prima passen in mijn interieur. Ik hou van woon- en woordgrapjes, dus verwelkom deze plank graag aan mijn muur.
Oh ja, een nieuwe winterjas zou ook fijn zijn. En een hippe iPhone. Een flatscreen televisie. Of beter nog, een beamer en projector. Een setje van Marlies Dekkers en een tas van Louis Vuitton, enkel omdat zijn initialen hetzelfde zijn als de mijne. Een Playstation 3 met alle SingStar spellen. En…

Ach, weet u, laat eigenlijk maar zitten ook. Als ik zo om me heen kijk weet ik dat ik prima functioneer zonder deze aankopen. En ik ben nog gelukkig ook.

2 reacties

  1. Oeeeeeh wat een fijn lijstje! Maar die Burtun cd klinkt wel heel goed, hoewel.. ik wil liever zijn boek dat pas is uitgekomen.. of beter nog.. naar zijn tentoonstelling in New York.. ga je mee? ;)
    xox Danielle
    <a href="http://www.xd44ntjuh.nl” target=”_blank”>www.xd44ntjuh.nl

  2. Lieverd, dat ticket naar Dublin moet toch op nr 1 hoor… dan regelen we de rest van die lijst hier wel:) Bedelen is big business hier dus moet goedkomen:)Anywayz tot het zover is kom ik gewoon lekker naar jou..:) En als je me je schoenmaat doorgeeft krijg jij van mij die sokken. Gewoon omdat ik je lief vindt!xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *