Lief dagboek: week 6

Bloemen tulpen controle 2 feb pprom Temperatuur

26 weken taart Bloemetje Simply Aveda

Sense4Baby Webshoppen.jpg Diner in bed

Goodmorning! Vandaag is het precies 2 weken geleden dat ik met PPROM opgenomen werd in het WKZ en ons hele leven op z’n kop gezet werd. Gisteren had ik een wat lastigere dag. Ik heb geen zin om mijn intiemste zielenroerselen bloot te leggen (dat vind ik TMI en ik heb er al fijn over kunnen janken en praten met mijn man), maar het kwam erop neer dat ik vooral (nostalgisch) terugdacht aan zondag 25 januari.

Waarop we nog nietsvermoedend, blij en gelukkig het weekend afsloten en hoe onze verwachting en hoop na die opvolgende maandag in één klap voorbij is. Ik zal proberen uit te leggen wat me zo dwars zat, zonder er teveel een tranentrekker zeikverhaal van te maken (dat hoef ik – en ook anderen niet ;-) – later namelijk niet terug te vinden van mezelf.

Ik voelde me voornamelijk machteloos en nutteloos. Nutteloos, omdat ik blijkbaar toch veel waarde hecht aan wat ik doé en hoe dat invloed heeft op wie ik bén. Werken, een rijk sociaal leven, ons nieuwe huis finetunen, een onbezorgde zwangerschap en alles gereed maken voor de baby: die dingen zíjn niet wie ik ben, maar dragen wel bij aan míjn zijn. Snap je?

En ineens is dat allemaal afgenomen, zo voelde het gister. Ik kan niet meer werken, ik kan ons nieuwe huis niet verder afmaken (sorry plinten, lampen, onuitgepakte dozen en alles waar ik me nog op verheugde), ik ben niet meer in ‘blijde’ verwachting waarbij ik onbezorgd kan genieten van mijn zwangerschap (het is meer in ‘(verre)afwachting’ geworden) en daardoor dacht ik bij mezelf: djiez, wat blijft er dan nog over?

Wie bén ik eigenlijk nog, behalve een broedmachine, een veredelde legbatterij die haar dagen slijt in bed. Niet dat ik dit niet met liefde doe, alles voor een gezond kindje dat hopelijk pas komt zodra zij er groot en sterk genoeg voor is, maar ineens overvielen dit soort gedachtes me gisteren.

Enfin, nadat deze kip haar ei kwijt kon bij haar haan en het even flink op een janken had gezet, ging het wel weer prima. Al met al was dit eigenlijk best een prima week, waarin we de 26 weken op woensdag 4 februari aantikte en ik me tot dusver nog niet absurd verveel. Eigenlijk waren er ook mooie dingen om blij mee te zijn en als ik zo reken, zijn 5 uit 7 dagen fijn verlopen. Dus, wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen week (in bed)? :-)

Bloemen tulpen Bloemetje Blommen

Ik heb veel bossen bloemen gekregen, lekker fleurig. Aangezien we niet alle bossen op de slaapkamer kunnen stallen, laat René de bosjes aan mij zien als hij ze netjes in een vaas heeft gedaan en daarna zet hij ze in de woonkamer. Dankjewel voor de mooie bloemen en kaartjes (want die krijgen we ook, zelfs van andere bloggers of PR bureaus, wat ik dan weer heel attent vind :-).

controle 2 feb pprom

Maandag 2 februari hadden we een controle van het vruchtwater in het WKZ. Hoewel we stiekem hoopten op een wonder (mijn hemel, ineens staat het vruchwater tot aan uw navel mevrouw! ;-), was dit natuurlijk niet het geval. Desalniettemin naar omstandigheden een prima controle, aldus de gynaecoloog.

Temperatuur

Ik moet 4x per dag mijn temperatuur meten, want een verhoging zou kunnen wijzen op een infectie. Ik ben echter cool like the Fonz (you tell ‘em Samuel L. Jackson #pulpfiction) en dat hoop ik zeker zo te houden. So far so good.

26 weken taart

Woensdag wisseldag! Op woensdag 4 februari tikte ik de 26 weken-grens aan: een kleine, maar belangrijke mijlpaal voor ons kindje. De levensverwachtingen zijn alsnog niet positief genoeg om te komen (dus stay with me lil’ bun), maar vanaf dit moment gaat dit iedere week zienderogen vooruit. Om dit te vieren aten René en ik een klein taartje voor ons kleine taartje. Ik hoop dat ik over 10 weken geen taart meer kan zien op woensdagen en de taart kan inwisselen voor beschuit met roze muisjes. Lijkt mij een goede deal babygurl <3.

26 weken taartje

Papa taart, mama taart en baby taart nadat ik ‘m op had ;-).

Simply Aveda

Behalve kaartjes en bloemen, kreeg ik ook een pakketje met allerlei verwen-spul van Simply PR. Een Aveda pakket vol stress-fix‘ers, omdat ik me zo rustig mogelijk moet houden. Het ruikt naar lavendel en meestal masseert René voor het slapen gaan mijn voeten met dit spul, om lekker in slaap te komen. Ik moet er ’s nachts nog een triljoen keer uit om te plassen, maar dat mag de pret niet drukken :-). Ik vind het bewonderenswaardig dat bureaus waar ik soms mee werk voor mijn blog (en mijn blog is absoluut geen hoogvlieger, dat verzeker ik je :-), zo begaan zijn. Geen onpersoonlijke, commerciële knallers, maar betrokken mensen achter de schermen die ons het allerbeste toewensen. Dat vind ik bijzonder :-).

Sense4Baby

Sinds woensdag zit ik in de thuismonitoring en controleren we iedere ochtend de hartslag van de baby, mijn hartslag en mogelijk harde buiken met een thuis-CTG. In dit filmpje wat ik op Instagram plaatste, zie je hoe dit gaat (en kun je luisteren naar de prachtige hartslag van ons kind ;-).

Het hartje linksboven in beeld is de hartslag van de baby en die hoort tussen de 110 – 160 te zitten. Dat is ook de bovenste lijn in de grafiek. De hartslag van een baby hoort te varieren, dat is gezond. Als ze beweegt of zich inspant (zoals draaien of schoppen in mijn buik), gaat de hartslag omhoog. Mijn verloskundige gaf een compliment over haar hartslag, die is (voor de termijn) goed variabel. Een rechte lijn die te stabiel is, betekent dat de baby weinig beweegt en geen uitschieters aankan. Nogmaals, beweging is altijd goed (dat heb ik inmiddels wel geleerd qua medische baby-kennis :-).

De hartslag van een volwassen mens (aka mijn hart in dit geval) is het hart dat op 73 staat. Simpel gezegd slaat ons hart twee keer zo traag als dat van een kleine baby. Mijn hartslag is stabiel, wat voor mij dan weer goed is. Ik doe natuurlijk ook geen fuck terwijl ik hier plat op m’n nest lig, dus een logisch oorzaak – gevolg.

De onderste lijn, helemaal beneden in de grafiek tussen de 0 en de 20, is mijn buikactiviteit. Flatliner, wat ook weer positief is. Een beweging op deze lijn zou een harde buik of wee kunnen zijn, dus laat die lijn maar lekker down low. In het WKZ zag ik wel eens CTG’s van andere vrouwen waar je een duidelijk weeën-patroon kon opmaken uit de lijn, alsof het golven waren. Mijn lijntje is lekker plat, ik heb ook nog geen enkele activiteit kunnen voelen die het apparaat ook maar enigszins deed stijgen. Laten die weeën maar lekker wachten.

Webshoppen.jpg

Ik heb deze week ook een beetje last van nesteldrang, ik wil graag dingen kopen en ben begonnen met het afwerken van een babyuitzet-lijst. Aangezien ik aangewezen ben op online shoppen, verwacht ik de komende week veel pakketjes. Aan de ene kant voelt het raar om te winkelen, want ergens realiseren we ons wel dat het nog steeds mis kan gaan. Maar aan de andere kant willen we de angst ook niet laten regeren en ons toch voorbereiden op de komst van de kleine.

meyco wolken sfeerfoto

Persoonlijk werd ik ook blij van het winkelen en baby was uitbundig aan het schoppen tijdens mijn zoektocht naar een dekentje, dus dat was een geluksmomentje. De hardste schop was bij dit dekentje van Meyco in het roze wolken-motief, dus die heb ik gekocht :-).

noodolls
Ook heb ik dit kleine monstertje voor ons kleine monstertje gekocht. Ik vind de knuffels van Noodoll heel erg leuk en dit is de Riceroar-beer. Als de knuffel bezorgd wordt, ga ik er zelf alvast mee slapen. Zo krijgt de knuffel mijn geur, mocht baby dan in de couveuse of op de NICU (neonatale intensive care unit) komen te liggen, dan kan ze mij toch ruiken. Dat geeft dan weer een veilig en geboren gevoel.

Aanstaande vrijdag krijgen René en ik een rondleiding op de NICU in het WKZ, om alvast te zien hoe dat is en je enigszins voor te bereiden op mogelijke opname daar. Dat vind ik heel netjes van het WKZ, ze denken goed mee en we kunnen altijd alle vragen stellen of verzoekjes indienen.

Diner in bed

Zondagavond diner in bed. Who am I kidding, ik heb iedere dag ontbijt, lunch, snacks en diner in bed, hehe. Maar de keuken hier thuis is toch een stuk lekkerder dan in het ziekenhuis.

Zoals je ziet hebben we nog geen gordijnen, ook één van die dingen waar we nog niet aan toegekomen zijn in ons nieuwe huis. Ik wil graag witte, verduisterende rolgordijnen op alle slaapkamers. We hebben voorheen versies van Ikea gehad, maar die vonden we niet zo denderend. Online lees ik goede verhalen over de verduisterende rolgordijnen van Jysk en Gamma, die beiden om en nabij de € 100,- euro kosten (per raam). Dat vinden wij een acceptabele prijs voor een goed en mooi rolgordijn. Als iemand ervaring heeft met de rolgordijnen van Jysk of Gamma, of aanraders van andere merken, hoor ik het graag. Dat kan ik namelijk prima vanuit bed shoppen ;-).

En nu is alweer maandagmorgen en heb ik deze dagboek-blog bijna af. Momenteel merk ik dat ik soms gewoon niet zo’n zin heb om te bloggen en op dit moment laat ik de boel dan ook gewoon de boel. Anderzijds heb ik al wel twee ideeën voor een nieuwe Friday Favourite Film en denk ik erover om mijn resterende reisverslagen van onze Thailandtrip eens van papier naar laptop over te typen. Maar ik neem de tijd en maak me niet te druk.

Rust kan je redden en zo gaat het alweer 2 weken ‘goed’, dus never change a winning team. Bizar dat ik alweer twee weken plat lig en tegen verwachtingen in de baby lekker veilig binnen weet te houden. Als het aan mij ligt plakken we er nog flink wat weken aan vast. Aanstaande woensdag passeren we de 27-weken grens en stijgen de kansen van baby opnieuw. Vrijdag aanstaande hebben we weer een vruchtwater echo en de rondleiding op het NICU.

Ik wens jullie een fijne week en ben erg benieuwd wat jullie allemaal op de planning hebben. Ik kijk wel het journaal en lees wat blogs, maar vind het ook leuk om te weten wat gewone mensen zoal doen de hele week als je niet thuis ligt. Dat geeft me het gevoel toch een beetje mee te draaien in de wereld :-).

Liefs,
Lindsay

22 reacties

 1. Aaahhh yes! Al 2 weken, super goed! Lekker binnenblijven mini-Lindsay <3. Fijn dat je m'n kaartje ontvangen hebt, ik geloof dat ik daar nog niet op gereageerd had. Oeps. Ik moest gniffelen om schoppen = dekentje kopen. Lief! Ik heb zelf IKEA rolgordijnen. Ze zijn prima, maar daar is inderdaad alles mee gezegd. Het op maat maken was een hel en ze 'klikken' niet goed waardoor ik ze nooit op dezelfde hoogte kan hangen haha.

  Uhhh wat zal ik eens vertellen over mijn leventje. Ik werk deze week gewoon zoals normaal braaf m'n 40 uurtjes op kantoor. Ik schrijf momenteel voor een bouw- en adviesbureau en er ligt een websitetekst voor een hovenier op me te wachten. Morgen kom the boyfriend terug uit Zweden dus dat is fijn. Donderdag en vrijdag heb ik blogevents en over 2 weekjes ga ik alweer wintersporten.

  Ik snap trouwens heel goed dat je even een mental breakdown had omdat de dingen die je doet ook voor een groot deel bepalen wie je bent en hoe je je voelt.

  Hang in there! ❤

 2. Een broedmachine, ja tis wat he… Toen ik drie jaar geleden moest broeden op mijn tweeling vond ik het ook best zwaar. En suf. En saai. en vermoeiend. Vanaf 28 weken lag ik plat (met thuismonitoring). En met 32 weken was er geen houden meer aan en waren mn vriendjes er. Na een maand in t ziekenhuis konden ze mee naar huis. Waar je vervolgens veel te weinig kraamzorg krijgt (regel serieus iets, 12 uur in 3 dagen is echt veel te weinig).

  Heb je Dowton Abbey al gekeken? Of onze man in Teheran?

  Wat ik ook fijn vond in de tijd dat ik moest liggen was verschillende soorten lekkere thee proberen (Ken je Betjeman en Barton?) En groentesapjes ed (had ik t idee dat ik iets onwijjjjs gezonds deed voor de kids).

  Naja t zijn maar wat gekke gedachten.

  Hou vol! Succes en ik blijf je volgen!

  Groetjes Laloesje

  1. Oja, onze man is een erg leuke en interessante serie als je een beetje nieuwgierig naar t midden-oosten bent. Aanrader!

   Doe maar lekker rustig aan Linds! Voel je niet verplicht om te bloggen. Er zijn belangrijkere dingen nu!

 3. Hang in there! Blijf je bewonderen om hoe je alles opschrijft.

  Ik heb een rolgordijn van Jysk (wel zwart, niet wit) en ben er echt tevreden over! Hij verduisterd goed en na bijna drie jaar is hij nog steeds mooi.
  Deze week mag ik eindelijk weer beginnen met school, wil ik kijken of het hardlopen weer beter gaat (shin splints) en vanaf vrijdag ga ik carnaval vieren. De weken zitten eindelijk weer vol want na drie weken mijzelf vervelen was ik daar wel aan toe :).

  Voor je het weet is het woensdag en dan staat vrijdag ook weer voor de deur! Hou vol kanjers!

 4. Je kent me helemaal niet, maar ook ik duim hard mee! Elke dag kom ik even kijken (hier of anders op je insta) en dan hoop ik positief nieuws te zien. Gelukkig gaat dat tot nu toe goed! Hang in there :)

 5. Volg je blog al een tijdje, maar nog nooit gereageerd! Nu ik de afgelopen dagen alles lees over je verplichtte bedrust, om zo je kindje veilig bij je te kunnen houden, wil ik toch reageren en je het allerbeste wensen! Ik hoop dat je dat kleine wondertje in je buik zo lang mogelijk daar mag laten groeien en dat het straks als een sterke dame te wereld mag komen! Maar met zo'n stoere mama en lieve papa gaat dat vast helemaal goed kopen! Heel veel succes! Liefs uit Zwolle

 6. Fijn om te lezen, dat little girl nog lekker warm in je buik zit :) En inderdaad heel normaal dat het even te veel was geworden, ik vindt echt dat je er goed mee omgaat!

  Ik heb vandaag gewerkt (technische dienst ziggo, telefonisch dan haha). En nog wat gesolliciteerd (werk eigg in de zorg, maar daar is opt moment nauwelijks een baan in te krijgen helaas). En zit te wachten op het moment dat ik te horen krijg wanneer ik kan gaan verhuizen :)

 7. Fijn om te lezen dat het goed gaat! Ik denk toch regelmatig aan jullie, ook al ken ik jullie niet persoonlijk.

  Ik ben hard aan het werk (voor zover je het werk van een ambtenaar hard kan noemen ;)) en heb donderdag mijn allereerste eigen verhoor! Ik werk als rechercheur en heb net de opleiding afgerond.

  Verder zijn wij druk bezig met huisdingen uitzoeken en regelen, we hebben een nieuwbouwwoning gekocht! Badkamers kijken, vloeren kijken etc. Houdt ons lekker bezig! Na de zomer kunnen we ons paleisje hopelijk betrekken.

  Ook ben ik wederom een poging tot gezond eten en regelmatig sporten aan het doen. Net de eerste Kayla Itsines workout erop zitten, mijn benen voelen nu als spaghetti.

  Ik ga nu The Walking

 8. Fijn om te lezen dat het goed gaat! Ik denk toch regelmatig aan jullie, ook al ken ik jullie niet persoonlijk.

  Ik ben hard aan het werk (voor zover je het werk van een ambtenaar hard kan noemen ;)) en heb donderdag mijn allereerste eigen verhoor! Ik werk als rechercheur en heb net de opleiding afgerond.

  Verder zijn wij druk bezig met huisdingen uitzoeken en regelen, we hebben een nieuwbouwwoning gekocht! Badkamers kijken, vloeren kijken etc. Houdt ons lekker bezig! Na de zomer kunnen we ons paleisje hopelijk betrekken.

  Ook ben ik wederom een poging tot gezond eten en regelmatig sporten aan het doen. Net de eerste Kayla Itsines workout erop zitten, mijn benen voelen nu als spaghetti.

  Ik ga nu The Walking Dead kijken. Ik hoop dat ik je weer 5 minuutjes heb kunnen vermaken en ik wens je veel sterkte, succes en rust!

 9. Ik vind je hartstikke sterk. Snap je melt down helemaal! Ik zou dat exact zo hebben. Je kent me trouwens niet, kwam je via instagram tegen en was onder de indruk van je verhaal. Ik heb zelf een kindje van 16 maanden en de tweede is onderweg, 15 weken nu. Geen ervaring met de rolgordijnen trouwens. Hier cheap ass vouwgordijnen ;). En hoe mijn leven is? Euhm 2.5 dag mamma van onze dreumes en 2.5 dag in het ziekenhuis aan het werk. En verder vooral dealen met een kindje wat tandjes krijgt, wat zn zin wil, wat niet alles mag en dan drama schopt en wat nog steeds niet doorslaapt ;). Die joys of motherhood gun ik je ook :P!! Dat je over 20 maanden maar net zo hard mag klagen als ik ;).

 10. Heel fijn dat het nu goed gaat, wat zijn jullie sterk! Ik heb zelf geen verstand van zwanger zijn en alles daaromheen, maar ik leef onwijs met jullie mee! Ik hoop dat het goed mag blijven gaan en ik zal voor jullie duimen :). In ieder geval is het dekentje echt perfectie <3

 11. Hoi hoi!!

  Ik lees meestal alleen mee, nu toch even een reactie! Veel succes en sterkte de komende weken, hopelijk blijft je meisje lekker zitten waar ze zit!

  Omdat je vroeg naar onze activiteiten, ik ben nu onderweg naar Utrecht, waar ik bij een bank werk. Gisteren was ik vrij en heb ik heel lang uitgeslapen, met mijn moeder gebeld, wat blogs geschreven en had ik hardlooptraining. Wel een lekker dagje! De afgelopen week heb ik lekker in je archief gespit naar de blogs over je bruiloft, ik ben zelf namelijk twee weken geleden ten huwelijk gevraagd en kan een bruiloft gaan plannen! Zo leuk, maar zoveel keus dat ik door de bomen het bos niet meer zie! Nu vooral op zoek naar ene locatie en we moeten deze week nadenken over het budget, ik wil namelijk eigenlijk een band op ons feest maar dat is niet goedkoop!

  Ik brei er weer een eind aan, hou je taai!!

  Groetjes,
  Renate

 12. Lieve Lindsay, zie alle berichten nu pas. Getsie! Heel veel succes de komende tijd, ik hoop dat jullie kleine meisje nog een tijd blijft zitten. Dekentje is prachtig trouwens!
  Ik ben sinds 2 februari begonnen met mijn stage bij een politieke partij in Den Haag, ga daar mijn scriptie schrijven. Zijn hele lange dagen, maar maak veel mee en het is dus heel erg leuk! Probeer nu weer wat vaker te sporten, de eerste week lukte dat voor geen meter. Inmiddels wel een beetje gewend aan nieuwe ritme!

 13. Heftig verhaal ik vind het ook gaaf om te lezen dat je dit allemaal deelt. Ik volg je niet heel lang maar jouw schrijfstijl en persoonlijkheid (die ik door jouw artikelen heen wel oppik) spreken mij erg aan!

  Vandaag heb ik een momma dag, thuis met zoon van 2,5 en dochter zit op school. 's Middag komt er een playdate en ik heb zonet besloten om niet te gaan koken! YEah!!!

  Hang in there.

 14. Ik vind het dekentje wat je uit hebt gekozen echt ontzettend lief! Ik snap dat je gewoon lekker doorgaat met de voorbereidingen voor de kleine, ik zie het als een onderdeel van positief denken, toch? Toen ik je blog opende moest ik al denken aan komende woensdag. Jullie wisseldag zit ook al in mijn systeem, naast mijn eigen wisseldag iedere zondag. Ik heb vanmiddag de 20 weken echo, stiekem ontzettend spannend….

 15. hoi Lindsay,

  Ik lees al een tijdje mee op je blog, maar reageer nooit. Via het Ellegirl forum (ja actief meelezer als ik ben) las ik dat er iets aan de hand was bij jullie! Ik heb alles teruggelezen en sindsdien check ik elke dag even je website om te kijken of er nieuws is. Ik wil via deze comment toch even laten weten dat ik met jullie meeleef! Hopelijk blijft jullie kleine babygirl de komende weken nog lekker in je buik op haar plekje zitten. Ik kan me voorstellen dat je het er soms erg zwaar mee hebt, maar wauw je doet het goed! Knap hoe jullie je hier doorheen slaan samen. Veel sterkte en zet 'm op!

  Wat ik aan het doen ben? Dag 4 ziek op de bank, tussen het slapen door sla ik me door uitzending gemist en allerlei blogs heen. Maar in vergelijking met jou valt het bij mij allemaal reuze mee.

 16. Hoi Lindsay!
  Ik dacht: Laat ik je eens wat te lezen geven daar zo in bed. Moet alleen nog bedenken wat precies..
  Ik ben Kelly, 24 jaar en woon samen met mijn vriend en de twee leukste katten ter wereld (Sorry all, dit is gewoon echt waar!).
  Ben best een geluksvogel want ik kan lekker 28 uur per week werken. Mn vriend is veel teveel workaholic om minder dan 40 uur per week te werken en omdat het financieel mogelijk was om 28 uur te gaan werken en ik het niet zag zitten om na een 40 urige werkweek ook het huis nog te doen, hebben we het zo afgesproken dat ik wat minder ging werken en daarbij het grootste deel van het huidhouden erbij pak. Dat gaat best prima haha.

  Deze week staan er best wat leuke dingetjes op de planning. Gister werd het dochtertje van een vriendin 2, dus daar ben ik langs geweest. Morgen ga ik naar DE ladiesnight. Met een stel collega's gaan we naar 50 Shades of Grey, ben er best wel benieuwd naar!
  Donderdag ochtend ga ik lekker mijn nagels laten doen voordat ik een paar uurtjes moet werken. Vrijdag is mn broertje jarig en zaterdag mijn stiefvader, maar dat gaan we ergens volgende week vieren. Dan heb ik alle tijd want dan hebben mn vriend en ik lekker een weekje vrij samen.

  Vandaag heb ik niet zoveel op de planning staan. Met niet zoveel bedoel ik helemaal niets. Ben het afgelopen weekend druk bezig geweest met opruimen, mn kledingkast is leeggeruimd, mn nagellak uitgezocht en alle administratie is weer op orde. Ik vond dus dat ik eigenlijk wel een vrije dag met niets te doen had verdiend. Ben vooral bezig met blogjes lezen, nutteloos facebook afstruinen en series kijken vandaag =D

  Weet natuurlijk niet echt van wat voor series je houdt enzo, maar heb wel wat aanraders voor je. Zelf ben ik nu aan het kijken naar Pretty little liars. Drop dead diva, Suits, Modern family en How I met your mother zijn ook series waar ik graag naar gekeken heb. Sex and the city doet het natuurlijk ook altijd goed.
  Ik weet niet of je van lezen houdt en zo ja, van wat voor boeken en of je een erader hebt. Anders kan ik misschien wel wat boekjes naar je toesturen?
  Het is namelijk natuurlijk wel de bedoeling dat je voorlopig wat tijdsverdrijf hebt, want die kleine meid moet zo lang mogelijk veilig bij mama blijven zitten!

  Wauw, ik weet dat ik in real life heel goed kan praten, maar dat het me zo online ook zo simpel lukt, dat verbaast me wel een beetje =D
  Geen idee of je het een beetje leuk vindt, maar ik lul met liefde de oren van je kop af (zonder geluid).

  Liefs, Kelly

 17. Hey Linds…

  Het is elke keer weer goed te lezen dat jullie kleine diva nog steeds lekker warm in jou zit en toch de spotlights al op zich heeft weten te richten ;)

  Het is goed te begrijpen dat je baalt dat je niet jouw plannen ten uitvoer kan brengen doordat je nu aan bed bent gekluisterd. Geloof mij dat je blij bent als divaatje er over een aantal weken uitkomt en jij trots kan zeggen dat jij haar netjes afgewerkt ter wereld hebt gebracht… ik weet uit ervaring ook dat dat anders kan al zie je het niet aankomen. Dus wordt dan maar die ” dikke,luie legbatterij” die het beste voor heeft met haar dochter…

  Ach en wat de wereld verder doet??
  Nou wij maken ons druk over of wij onze steen wel ver genoeg verleggen ;)
  En genieten net als jij van de momenten met onze kids..
  Maar kijken toch ook elke dag vol zenuwen of bij jullie alles nog volgens “plan” gaat.

  Ik wens je heel veel succes en hoop dat je je lekker in de watten laat leggen door Rene.

  Dikke knuf,
  Es x

 18. Wauw, wat knap dat jullie je er zo doorheen slaan. Het is vast heel moeilijk, maar gelukkig zijn er ook veel positieve momentjes. Ik hoop voor je dat de komende weken snel voorbij gaan, zonder dat babygirl er uit wil komen. Wat ontzettend lief dat iedereen zo met jullie mee leeft, als die pakketjes en kaartjes!

 19. Hoi Lindsay,

  Mijn tweede berichtje op je site alweer. Ik ken je niet (joh), maar wilde even zeggen dat ik enorm met je/jullie meeleef en dat ik heel erg geloof in positiviteit. Je kunt wel bedenken wat er allemaal mis kan gaan en dat is natuurlijk beangstigend, maar je hebt het niet in de hand. Je doet alles wat je kunt (en je kunt er nog grapjes over maken ook – wow), en het beste is om positief te blijven! Ik vind het knap en mooi dat je dat lukt. En ik duim natuurlijk superhard voor je dat je dochtertje lekker in je buik blijft zitten :)!

  Wat ik zoal doe: werken (parttime Nederlandse les geven aan anderstaligen), klussen aan/in mijn nieuwe huis, lekkere dingen halen op de markt hier vlakbij en boeken lezen in bed. Verder ook kijken naar positiekleding en babyspulletjes op Marktplaats, want ik ben alweer bijna 20 weken zwanger. Eerst wilde ik dit niet zeggen omdat ik het er niet in wilde wrijven ofzo, toen dacht ik: doe niet zo belachelijk, het is juist leuk, en leuk nieuws is altijd goed.

  Nogmaals veel sterkte!

 20. Wat ben je toch dapper, samen met je lieve man. Het is allemaal moeilijk zat voor je, maar je blijft hartstikke positief. Van de week zei ik dat ook al op Instagram, maar ik meen het. Dat gaat jullie een hoop goeds brengen in de toekomst. Geloof mij maar.

  Mijn week was lekker druk. Ik werk twee dagen als juf van groep 8 op een heel klein dorpsschooltje en dat is zo leuk! Ik heb een pittige groep, maar ik weet door dit werk wel, dat ik echt het juiste vak gekozen heb.
  Daarnaast ben ik bezig geweest met het schrijven van groepsplannen (alles moeten kunnen verantwoorden hè?), m’n huis poetsen en knuffelen met m’n lieve katje.

  Blijf sterk, lieve Lindsay, jij kan dit allemaal, dat weet ik zeker.

  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *