Lief dagboek: week 47

Lief dagboek,

Maandag zonnebank Dinsdag hardlopen Woensdag Triaderm
Donderdag filmpje Vrijdag overworked Vrijdag cadeau
Zaterdag Lidl Zaterdag lunch Mir Zaterdag IDFA

Week 47, nog maar 5-en-een-beetje weken en het jaar is voorbij! Djiez, 2013 is voorbij gevlogen. De afgelopen week was niet bijzonder druk, maar de komende week ga ik proberen wat rustiger aan te doen. Ik ga tijd maken om te niksen. Ik heb de vervelende gewoonte mijn dagen nogal strak te plannen en kan slecht niksen. Ik moet mezelf meer vervelen ;-)

Nu de dagen donkerder worden heb ik soms behoefte aan wat nep-zon. Maandag bracht ik een bezoek aan de zonnestudio en genoot van een mini-vakantie. Ik ben absoluut geen tanorexic, misschien ga ik ’s winters eens per maand en nooit lang. Niet om bruin te worden, puur voor het licht wat me een opkikker geeft.

Dinsdag hardlopen

Dinsdag liep ik een rondje hard met mijn man. Voor het avondeten even een halfuurtje de benen strekken: heerlijk! Het is anders hardlopen dan wanneer ik alleen loop. We kletsen samen al lopende waardoor ons tempo lager ligt. Je hoort wel eens dat wanneer je kunt praten tijdens het lopen, het meer een conditietraining is.

Woensdag Triaderm

Woensdag microdermabrasie-time! In 2009 gedroeg mijn huid zich verschrikkelijk en kwam ik bij de huidtherapeuten van Triaderm terecht. Mede dankzij de behandelingen daar is mijn velletje behoorlijk onder controle. Om dit zo te houden krijg ik om de 2 maanden een microdermabrasie-behandeling. Microdermabrasie is een behandeling tegen o.a. restacné en littekentjes van acné en oppervlakkige pigmentvlekjes.

De film ‘We’re the Millers’ is buiten verwachting komisch! Geen zin in zware materie besloten we deze film te kijken en ik heb erg gelachen. Geweldige cast met leuke chemie samen en nét even iets leuker dan de standaard Amerikaanse comedy. Aanrader!

Vrijdag overworked Vrijdag cadeau

Op dit moment is het knetterdruk op mijn werk, al een hele tijd. Natuurlijk is het aan mij hoe hier mee om te gaan, maar pfiejw! Zo lang zo druk is niet altijd leuk. Gelukkig vond ik na een vermoeiende dag een lief cadeautje in mijn brievenbus: oorbellen uit Istanboel van een vriendin. Nét wat ik nodig had :-)

Zaterdag Lidl

Welkom in uw nieuwe Lidl filiaal!’ Misschien lijkt mijn leven soms vol met sport, uitgaan, festivals, films en reizen; stiekem ben ik best burgerlijk. Iedere zaterdagochtend de weekboodschappen doen, daar word ik oprecht gelukkig van. Onlangs was ‘onze’ vaste Lidl gesloten i.v.m. met een verbouwing. Damn, dat heb ik gemerkt. Katsjing Albert Heijn! Afgelopen week heropende de Lidl. De bon bedroeg prompt ruim 35 euro minder (!). Go Lidl!

Zaterdag lunch Mir Zaterdag IDFA

’s Middags stapte ik op de trein naar onze hoofdstad. Hoi Amsterdam! Één van mijn beste vriendinnen woont prachtig aan de Singel en als we elkaar zien plannen we vaak een dagje. We lunchten samen: zij was verantwoordelijk voor de broodjes en ik voor de taartjes ;-) Vervolgens op naar Pathé de Munt voor het IDFA. Het portret Ne Me Quitte Pas was indrukwekkend en echt.

De hoofdpersonen wiens leven je volgt, zaten in de zaal bij deze première. Wat lijkt me dat heftig zeg. Je leven, met alle voor- en tegenspoed, gevolgd door een camerateam. Het is zowel hilarisch als zeer pijnlijk. De productie zal hopelijk vanaf februari 2014 in filmhuizen vertoond worden.

Zaterdag Vapiano

Na afloop hapten we een pasta carbonara bij Vapiano, een top concept voor Italiaanse maaltijden. Het is een soort McDonalds meets Julia’s, maar dan écht goed eten en fijne zitplekken waardoor het goed toeven is. Ik heb direct gevraagd of er een vestiging in Utrecht komt en dat is wel het plan :-)

Over een tiental minuten is de ovenmaaltijd kip met geitenkaas klaar, neem ik een lange douche en plof daarna op de bank voor serie drie Van God Los. De komende week probeer ik wat meer rust te nemen. Donderdag staat er in ieder geval shop-therapie op de planning: de nieuwste Primark in Eindhoven ;-)

Hebben jullie een fijne week gehad? Enne, nog ultieme niksen-tips? Zeg maar, verplicht niets willen doen ;-) Lastig hoor, zeker als je zoveel wilt, of misschien wel moet van jezelf. Ik ga een poging wagen!

Have a good week ya’ll! 

– xxx – Lins

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *