Lief dagboek: week 46

Lief dagboek,

1 (650) Donderdag 14 nov Donderdag 14 Meneer Smakers

Vrijdag 15 nov ziekig Zaterdag 16 nov Zaterdag 16 nov rauwe cacao
Zondag 17 nov lopen Zondag 17 nov Film


Afgelopen week was (gelukkig) vrij rustig. Ik kwakkelde een beetje met een (keel)verkoudheid. Ik snotterde en niesde wat af. Ik dacht het virus met wat aspirine, kamillethee en Strepfen in de kiem te smoren maar helaas: na bijna de hele week overleven, moest ik vrijdag de handdoek in de ring gooien en ziek thuisblijven.

Vrijdag 15 nov ziekig

Blijkbaar was een dag slaap en rust preciés wat ik nodig had, want zaterdag voelde ik me stukken fitter. In het geheim hadden mijn man, zijn zussen en broer een family-fotoshoot plus high tea georganiseerd voor hun moeder (mijn schoonmoeder), die bijna 60 wordt. Mijn verkouden neus heb ik vakkundig weggeschminkt en de hele family straalde op de foto. Vervolgens smikkelden we van onze zelfgemaakte high tea. Iedereen had goed zijn en haar best gedaan dus het diner konden we skippen zaterdagavond ;-)

Zaterdag 16 nov

Woensdag 13 november was ik precies 2 (!) maanden getrouwd met mijn hubby. De hele dag heb ik muziek van onze bruiloft geluisterd als arbeidsvitaminen en nagezwijmeld. Nog steeds smoorverliefd op mijn man en onze bruiloft ;-)

Woensdag 13 nov. getrouwd 2 maanden

 
Voor dé experience, zet onderstaande video op ‘play’ en scroll langzaam naar beneden ^_^

1 (648)

1 (650)

1 (652)

1 (653)

Donderdag hadden mijn man en ik een hypotheekgesprek. Spannend, grote-mensen-dingen! Voorafgaand hapten we een burger bij Meneer Smakers, dé burgerbar in Utrecht. Ik had er veel over gehoord en mijn Mevrouw Smakers-burger stelde niet teleur. Het hypotheekgesprek ging erg goed, zelfs ík snap nu hoe hypotheken werken ;-) Binnenkort gaan we 2 woningen bezichtigen en funda.nl is mijn nieuwe favoriete hobby.

Donderdag 14 Meneer Smakers

Vandaag heb ik het wederom rustig aan gedaan, helemaal conform mijn rust, reinheid en regelmaat-mantra. Wat housecleaning en hardlopen. Niet zo ver en op een wat lager tempo dan normaal, want ik voelde me conditioneel toch niet 100% topfit. Maar fijn om even een frisse neus te halen, zeker na de verkoudheid. Voor mijn gevoel heb ik alle vieze bacillen uitgeademd en frisse, gezonde buitenlucht terug ingeademd ;-)

Zondag 17 nov lopen

As we speak heb ik een haarmasker in, een gezichtsmasker op en kopje thee dampend voor me. Ik spring straks onder de douche en sluit de week af in pyjama op de bank met een film (Elysium) avec hubby. De komende week is vergelijkbaar met afgelopen week, fijn kalm aan :-)

Hebben jullie een fijne week gehad? Te grazen genomen door een verkoudheid of de bacillen de baas? Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

– xxx – Lins

2 reacties

  1. Spannend, een hypotheekgesprek! Leuk om mee bezig te zijn he? Ik ben ook volop huizen aan het kijken, al moeten wij eerst nog een huis verkopen. Dat schiet helaas niet echt op. :( Lekker weekje had je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *