Lief dagboek: week 46

Auto RL Dinsdag hardlopen Woensdag feel good
Woensdag eten Donderdag Primark Vrijdag BK
Zaterdag Ghosttown Ghosttown broertje lover ik Zondag pizza

Hallo! Mijn terugblik op week 46, de week waarin ik overspoeld werd met reacties op mijn blog, Twitter en Instagram over het kleine nieuwtje dat we in mei 2015 verwachten. Cool! Buiten dat ;-), was week 46 ook erg leuk. Het was geen bijzonder drukke week, maar dat is soms wel lekker. De komende weken zijn erg druk, dus dat houdt alles mooi in balans. Kijk mee naar mijn afgelopen week! 


Maandag
Maandag was ik niet lekker, het weekend (en vrijdag ervoor eigenlijk ook) kwakkelde ik al met mijn gezondheid. Verkouden, veel niezen, bloedneuzen (dit komt door de zwangerschap en dan helpt een verkoudheid ook niet mee ;-), buik- en hoofdpijn. Ik bleef een dagje thuis en knapte in de loop van de dag na veel slaap en vitamines weer op. Gelukkig maar, want ik vind ziek zijn ontzettend saai.

Auto RL

Dinsdag
Dinsdag kon ik weer lekker werken en zag ik deze auto op het parkeerterrein staan. René en Lindsay’s glazenwasserij ;-). Ik vind het altijd leuk als ik onze letters ergens zie en maak daar dan vaak een foto van om aan René te sturen. Ralph Lauren heeft ook onze letters en je hebt ook een vrachtwagenbedrijf DSV (de Sain Vallen). Wie doet dat ook met bedrijfsnamen of merknamen, als ze lijken op jouw of jullie letters?

’s Avonds na het eten had ik nog energie om een klein rondje hard te lopen. Ik kan niet meer zo snel als voordat ik zwanger was, maar nu vind ik dat veel minder erg ;-). De bewijsdrang is op dit moment niet verstandig, dus ik ga gewoon voor de gezonde beweging en niet om PR’s te lopen. Ik gebruik zo ongeveer 5 fietslampjes om mezelf te verlichten tijdens het hardlopen: in mijn schoenen, in mijn staart en een band om mijn arm. Safety first!

Dinsdag hardlopen

Woensdag feel good

Woensdag
’s Ochtends fiets ik altijd dezelfde route naar mijn werk en dan kom ik langs dit huis. De bewoners hebben de ruiten van hun raam geschilderd met poppetjes en spreuken. Instant vrolijk, leuk voor iedereen met een ochtendhumeur ;-). Ik heb eigenlijk nooit een ochtendhumeur, jullie wel?

Woensdag eten

’s Avonds kwam René’s zus bij ons eten en bracht een schattig babyshirt mee. Ik riep meteen: jeetje, zo klein? Maar ze verzekerde me (ze is zelf moeder van twee kinderen) dat het shirt gewoon een normale babymaat is (maat 50). Ik zit er nog niet zo in, al die maten en hoe groot een baby straks is. Gelukkig heb ik nog een paar maanden ;-).

Donderdag
Vandaag was ik uitgenodigd voor de opening van de nieuwste Primark op Zuidplein in Rotterdam. Ik vlogde mijn dag en nam daarna ook een shoplog op. Dit keer voelde het al iets gemakkelijker om de hele dag tegen de camera te praten :-). Het was ontzettend druk en stiekem best vermoeiend, dus na het bewerken en uploaden van mijn vlogs heb ik weinig meer gedaan.

Donderdag Primark

Vrijdag
Hoera vrijdag! Vandaag plaatste ik mijn eerste mommyblog ;-). Uit werk hadden René en ik weinig zin om te koken. Voor de verandering reden we naar Burger King om daar een menu te eten. Ik ben persoonlijk meer een McDonalds-fan, maar René vindt de burgers van Burger King veel lekkerder. Ik moet zeggen dat mijn Whopper inderdaad meer burger te noemen is dan een kleine cheeseburger van de Mac, maar ik blijf bij mijn standpunt ;-).

Vrijdag BK

Zaterdag
Voor de verandering sliepen we uit tot een uurtje of 10:00. René had een sleepcycle app voor op zijn mobiel gedownload, maar die werkte eigenlijk  helemaal niet, haha. Zoals gebruikelijk de wekelijke boodschappen gedaan en na het eten met een powernap van 90 minuten bijgeslapen. Later die avond gaan we namelijk op stap! We gaan naar ons jaarlijkse hardcore feest, Ghosttown in Central Studios. Samen met mijn broertje, aan wie we een ticket gaven voor zijn verjaardag.

Ghosttown broertje lover ik

Ik was benieuwd hoe lang ik het zou redden, helemaal nuchter. Normaal gesproken drink ik best wat tijdens feestjes en festivals, en ik moest ook wel even wennen om compleet sober op de dansvloer te staan. Niet dat ik een ontzettende alcoholist ben, maar ik ben wel een recreatieve drinker ;-). Mijn broertje drinkt ook niet, dus samen waren we gezellig aan het water en de fris. Toen René een wodka nam, heb ik wel even aan zijn glas geroken. Het rook lekker, maar ik bleef veilig de BOB.

Zaterdag Ghosttown

De top DJ’s van de avond waren voor mij Scott Brown en Rob Gee. Rob Gee is echt een held, heerlijk als de DJ zelf ook geniet tijdens het draaien van zijn set. Op een gegeven moment sprong hij zelfs op de DJ booth om mee te dansen, haha! Om 05:00 uur zou Ruffneck draaien en daarvoor Paul Elstak, maar rond kwart over drie ’s nachts bliezen we de aftocht. De tijd om te overbruggen voor de DJ’s die wij wilden zien, vonden we te lang. Bovendien voelde ik mijn rug en voeten aardig en net als met hardlopen, ben ik nu wel iets voorzichtiger met mijn lijf. Uiteindelijk hebben we toch van half twaalf tot drie uur flink staan hakkûh (bewijs van onze gabber-moves op Instagram ;-).

Drieënhalf uur flink bewegen, niet slecht, dat valt me niet tegen :-). Ik ben van plan om eigenlijk zoveel mogelijk mijn gewone leven te blijven leiden, mits dit niet gevaarlijk is voor mij en de baby. Tot dusver gaat dat prima!

Zondag pizza

Zondag
Lekker uitslapen, best heel lang voor ons doen: tot 11 uur. Maar we lagen er ook laat in, dat scheelt. Vandaag doen we heel rustig aan. We bakken broodjes af voor bij het ontbijt, vervullen wat huishoudelijke taken en ik werk wat aan mijn blog. Ik leef de hele dag in mijn nieuwe badjas van Primark, heerlijk ding! ’s Avonds eten we pizza (op de bank, dat mag op zondag! ;-) en kijk ik Awkward en Faking it op MTV. Ik neem een uitgebreide douche en vertrek dan naar dromenland.

Dat brengt ons bij maandag, de nieuwe week! Vanavond maak ik de drie winnaressen van de zonnebrillen bekend. Deze week werk ik (zoals gewoonlijk) vier dagen en heb wat afspraken. Donderdagavond gaan we naar het concert van Stromae, waar ik ontzettend veel zin in heb! Ik vind zijn nummers geweldig en ben erg benieuwd naar zijn show. Ook ga ik naar de bioscoop met vriendinnen, in Houten. Alvast even poolshoogte nemen in mijn nieuwe woonplaats ;-).

Heb jij een leuke week gehad en wat staat er voor de komende week op de planning? Ben je al een beetje gewend aan de donkere dagen? Ik moet zeggen dat de wintertijd bij mij alweer redelijk in mijn systeem zit. Een hele fijne week in ieder geval!

Liefs,
Lindsay

10 reacties

  1. Ja de Mac rules!! Mijn vriend vindt de burgers van de BK ook lekkerder, maar ik ben toch echt Mac-fan. Fijn dat jij dat ook hebt.. ;) Ik denk dat het goed is dat je gewoon blijft doen wat je altijd deed gedurende je zwangerschap. Zolang je je goed voelt, waarom niet? Hele fijne week gewenst!

  2. Leuke week! Jaloers op je badjas! En leuk, Stromae. Ik heb hem op Pinkpop en Lowlands gezien en het was zeker een toffe show. Enjoy!

  3. ik zit in kamp Rene. Ben meer fan van BK. Al wint de Mac wel altijd met z'n mayo.
    Leuk die bedrijfsnamen. Daar kijk ik zelf eigenlijk nooit naar. Maar mijn voorletter is dan ook vrij lastig te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *