Lief dagboek: week 44

De afgelopen week was best druk. Twee borrels, een feestje en thank God een vrije middag na veel & hard werken. Work hard play hard :-) Kijk je mee?

 

Maandag
Maandag werd code rood afgegeven. In mijn beleving viel dit in Utrecht reuze mee. Ik waagde het erop te hardlopen. Ondanks wat regen en windstoten vond ik het heerlijk!

Donderdag1

Donderdag nam een collega afscheid. Ze vertrekt voor 3 maanden naar LA om haar droom na te jagen: als actrice doorbreken in Hollywood! Een spannende en grote stap maar wens haar alle geluk. Go Dutchie in the Hills! Gezien haar toekomstplannen was het thema van haar goodbye-borrel “Hollywood Glam”. Ik besloot over the top met pruikje, foute glitterjurk en pailletten te gaan. Samen met mijn collega rechts in het rood wonnen we de gedeelde eerste prijs voor onze outfits: een fles Martini, als ware 007-Bond girls.

Donderdag2Na het feestje fietste ik naar huis, maar ik had (nog) niet gegeten. Ik vond het erg in het Amerikaanse thema passen McDonalds te halen ;-)

Vrijdag

Vrijdagmiddag had ik vrij, omdat ik 12 (!) dagen aaneengesloten had gewerkt. Een vrije middag kwam dus als geroepen! Ik heb heerlijk in de stad geslenterd, een Chai Tea Latte gehaald, beetje etalages gekeken en sloot mijn middag af bij de kapper. Via mijn Facebook-pagina vroeg ik om kapper-tips en werd Blondes, Brunettes & Redheads geadviseerd.

Blondes, Brunettes & Redheads (geweldige naam overigens!) is de eenmanszaak van Pierre, een Nieuw-Zeelander met Utrechtse roots. Pierre verstaat duidelijk de liefde voor het kappersvak in zijn one man show-kapsalon. Hij heeft een massagestoel bij de wasbak, geeft heerlijke hoofdmassages en kundig advies over je kapsel.

Vrijdag2Pierre is een Facebook-gebruiker pur sang en plaatst (bijna) altijd after-foto’s van klanten op zijn pagina. Zo ook van mij. Ik ben erg tevreden over de knipbeurt en Pierre is een toffe peer. Daarnaast hadden we genoeg gespreksstof gezien onze gezamenlijke liefde voor social media :-)

Zaterdag1‘Daar gaat ze’.
Zaterdagochtend heb ik mijn trouwjurk verkocht! Twee bruidjes in spé reageerden op mijn advertentie en beiden stond de jurk prachtig. Het is mooi te zien hoe een ander net zo gelukkig van de jurk wordt als ik. Één van de twee wist het zeker: dit is mijn droomjurk. Sinds zaterdag is mijn trouwjurk dus mee met een nieuwe eigenaresse.

Ik ben niet bang dat ik spijt krijg van de verkoop. Ik heb zoveel plezier van mijn jurk beleefd op onze bruiloft, meer dan 1.300 (!) foto’s van onze dag en ben niet erg sentimenteel aangelegd. Een jurk is maar een jurk, zo denk ik erover. Ik ben niet emotioneel gehecht aan een ‘ding’.

Met de opbrengst van de verkoop heb ik mijn ticket naar Thailand bekostigd. Zo ruil ik de materiële trouwjurk in voor een fysiek vliegticket, waar weer nieuwe herinneringen mee opgedaan worden.

Zaterdag2Op zaterdagmiddag samen naar de meubelboulevard om een eettafel uit te kiezen. Wij hebben (nu) nog een oud, studentikoos eettafel-setje van Ikea. Toen onze gasten vroegen wat we voor onze bruiloft wilden, hebben we een bijdrage voor een nieuwe eettafel gevraagd. Zo denken we ook na de bruiloft bij het tafelen aan de mooie dag samen met onze gasten :-) We hebben ontelbaar veel tafels gezien maar zijn nog niet geslaagd. Nog even verder zoeken dus!

Zaterdag3Party!
Zaterdagavond op stap met mijn man, collega’s en vrienden bij We All Love 80’s, 90’s & 00’s. Ik hou echt van deze feestjes! Heerlijk dansen op muziek uit ‘onze’ tijd: Spice Girls, Backstreet Boys, Peter André, happy hardcore, dancehall, Madonna en Michael Jackson. Geweldige avond, hoewel ik vandaag wel wat spierpijn heb. Terug naar de 90’s met een 30-jarig lijf, dat merk je toch wel ;-)

ZondagVandaag lekker over De Utrechtse Bazaar geslenterd. Één van mijn vriendinnen had dit weekend een kraam gehuurd en was flink aan het verkopen. Het krioelde van de mensen en ik kreeg er spontaan een vakantiegevoel van. Zoveel nationaliteiten, zoveel waren, allerlei lekkernijen overal vandaan. René en ik hebben ons prima vermaakt en zo rustig het weekend afgesloten.

De komende week is (gelukkig) wat rustiger. Ik hou van reuring maar vind het ook heerlijk thuis te cocoonen, vrienden te eten ontvangen of met een boek op de bank. Work hard play hard is alleen maar leuk wanneer je genoeg varieert.

Aanstaande dinsdag bezoek ik The Social Customer congres, waar ik onder andere een workshop van Kirsten Jassies (productmanager bloggers en social bij Sanoma) volg. Ook is één van de matties van René jarig en ga ik baby-knuffelen bij een vriendinnetje. Ik ben benieuwd hoeveel de babyboy alweer gegroeid is de afgelopen 4 weken :-) We krijgen vrienden te eten, ik volg mijn gebruikelijke sportregime en that’s that.

Ik verheug me op de avonden thuis en samen eten. Misschien burgerlijk, but love it. Drukte en rust afwisselen is voor mij een prettige balans. Zo kan ik de week erop vol energie knallen. Je raadt het al, week 46 is weer druk ;-)

Heb jij een drukke week voor de boeg? Ik wens je een fijne zondagavond en goede week toe!

– xxx – Lins

6 reacties

  1. Leuke blog weer! Ik ben erg benieuwd naar het stuk wat je zou schrijven over de kousen die je droeg tijdens het hardlopen, de halve in utrecht. Komt dit nog??

  2. Leuk overzicht! En tof dat je een ticket naar Thailand hebt gekocht na het verkopen van jouw jurk. Kan je nu uitkijken naar een prachtige reis, leuk! Drukke werkweek joh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *