Lief dagboek: week 12

Maandag kastjes Dinsdag afgevallen Dinsdag Chinees
Woensdag 19 maart Superpromotor Woensdag stemfie Donderdag TBT
Donderdag nieuwe Nikes Zondag cadeautje Zondag verjaaardag D

Welkom lente! De afgelopen week is de lente officieel begonnen. Donderdag had ik vrij en heb heerlijk van de zon genoten! De rest van de week was helaas iets grauwer en somberder. Toch had ik een fijne week. Kijk je mee? 

Maandag kastjesVorige week hebben René en ik wat inkopen gedaan voor mijn nieuwe werkplek. Maandag heeft René de kastjes boven onze bureaus opgehangen. Ik laat me vaak inspireren door mooie plaatjes op Pinterest:

Mijn werkplek hoeft niet minimalistisch wit en clean te zijn, ik vind het gezelliger als het iets meer ‘leeft’. Bovendien heb ik niet de illusie dat mijn werkplek altijd opgeruimd is, dus dan is een wat losser stijltje wel zo handig ;-).
De komende weken wil ik nog een nieuw bureau, een nieuwe bureaustoel en jaloezieën voor het raam aanschaffen. In mei of juni hoop ik de kamer helemaal af te hebben. Zouden jullie het tegen die tijd eigenlijk leuk vinden daar een blogpost over te zien?

Dinsdag afgevallenDinsdag is mijn weeg-dag en de weegschaal stelde niet teleur! Ik ben de afgelopen week 0,6 kg. afgevallen. Gelukkig heb ik mijn balans weer (terug) gevonden. Ik voel me veel prettiger en maak bewuste keuzes in mijn eetgedrag. Dinsdagavond bijvoorbeeld, hebben René en ik lekker Chinees gegeten bij mevrouw Ping. Ik ontzeg mezelf niets maar kies bewust wat ik lekker vind. Dat werkt voor mij erg prettig én met het nodige resultaat.

Woensdag stemfieWoensdag #stemfie! De gemeenteraadsverkiezingen en natuurlijk heb ik gestemd. Ik vind dat je altijd gebruik moet maken van je stemrecht. Zoals zovelen maakte ook ik de gehypte #stemfie. Heb jij ook gestemd?

Donderdag TBTNóg een hashtag: #throwbackthursday! Mijn blog “Nostalgie is achteruitdromen” over jeugdherinneringen moest natuurlijk vergezeld van een plaatje uit de oude doos. Inclusief megakuif en beugelbekkie :-).

Donderdag nieuwe Nikes

Ook kocht ik donderdag nieuwe Nike Free’s waar ik sindsdien onafgebroken op loop. Wat een heerlijke schoenen! Ik heb er al veel complimenten over gekregen dus fashionably gezien ‘zitten’ ze ook goed ;-).

Dit weekend had ik weekenddienst en 3 (verjaars)feestjes: een combinatie van work & pleasure. Ik heb geen problemen met werken in het weekend. Ik heb in het verleden in de evenementen- en culturele sector gewerkt en vind werken in het weekend nooit vervelend. Daarnaast werk ik in het weekend (en de avonduren) sowieso vaak aan mijn blog, omdat ik doordeweeks fulltime werk. 

Zondag cadeautjeZondag vierde mijn kleine neefje zijn 3e verjaardag en we hadden een awesome cadeau gekocht, al zeg ik het zelf. Gelukkig viel het bij hem in de smaak, hij was dolgelukkig met zijn…
Zondag verjaaardag DDRUMSTEL!
Hoe cool is dat! :-) Klik hier voor beeld met geluid. Een natuurtalentje, een ware drummer in de dop! Op Instagram kreeg ik veel comments dat de ouders vast ook blij waren met dit cadeau ;-), maar mijn schoonzus en zwager vinden het ook een tof drumstel. De herrie valt bovendien reuze mee.

Woensdag 19 maart SuperpromotorNu is het alweer maandag en zit ik aan mijn koffie met croissant. Komende donderdag en vrijdag ga ik naar de Superpromoter Academy. Deze opleiding (en het bijbehorende boek dat ik afgelopen woensdag kreeg) gaat over de kracht van enthousiasme.

In ‘De Superpromoter’ en op de Superpromoter Academy legt Rijn Vogelaar uit hoe u superpromoters kunt inzetten om een organisatie succesvoller te maken. Hij beschrijft een nieuwe visie op marketing, productontwikkeling en bedrijfsvoering in het algemeen“.

Cool toch?
Ook ga ik donderdagavond naar een optreden van The Opposites! Ik vind Willem en Twan hele toffe rappers maar ook woordkunstenaars met mooie, gevoelige nummers. Ik hoop dat het dak er donderdag af gaat :-). Thunder!

Rest me niets anders dan jullie een leuke week te wensen! Alweer de laatste week van de maand maart, jeetje! Dan zijn we alweer toe aan het tweede kwartaal van 2014. Serieus, de tijd gaat soms echt snel, vind je niet?

Heb jij ook een leuke week gehad en evengoed een mooie week voor de boeg? 

– xxx – Lins 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *