Lief dagboek: week 11

90s Dinsdag kast bezorghd Woensdag durum
Donderdag 13 maart Vrijdag diner Zaterdag ontbijt
Zaterdag blogpraat Zaterdag Mango Zondag Meubelboulevard

Hoi lieve lezers!

Hoe was jullie week? Heerlijk dat het zonnetje zich steeds vaker laat zien, toch? Ik word altijd instant vrolijk van een paar zonnestralen. De afgelopen week heb ik zelfs mijn Ray Ban al op m’n neus gehad. Ik heb reteveel gewerkt deze week maar gelukkig ook veel leuke dingen gedaan.

De hele week luisterde ik de #Qtop500 op Q-music. Ik ben geboren in 1983 dus heb de jaren ’90 qua muziek intens beleefd. De eerste keer schuifelen op Mariah Carey, generatie gabber en natuurlijk girl- & boybands als de Spice Girls en Backstreet Boys. Zoveel herinneringen bij al die nummers uit de jaren ’90. Vroeger was écht alles beter ;-)

Dinsdag kast bezorghdOnze Chinese bruidskast wordt bezorgd! Joepie! De laatste bruidscenten van onze lieve gasten krijgen spenderen we aan deze buffetkast. Extra leuk dat we letterlijk een bruidskast kopen! Ik ben echt blij met deze aankoop, het maakt onze huiskamer direct meer af. Sommige mensen zijn gezegend met een feilloos gevoel voor interieur maar bij mij groeit dit pas de afgelopen jaren. Dankzij Pinterest en woonmagazines ontdek ik steeds meer mijn eigen stijl en wat daar goed bij past.

Woensdag durumWoensdagavond scoren René en ik dürum op de Kanaalstraat. Ik ben geboren en getogen in de Utrechtse wijk Lombok en kom er nog regelmatig. Het is altijd een drukte van jewelste maar zo gezellig. Donderdag is mijn vaders verjaardag. Helaas is hij er niet meer om dit mee te vieren (hij stierf in 2006). Mijn collega’s zijn extra lief voor me en hoewel ik me ’s ochtends verdrietig voel, verloopt de rest van de dag prima.

Vrijdag dinerVrijdagavond kook ik een nieuw recept: tortellini met spinazie roomsaus. Bij Lidl heb je tegenwoordig receptkaarten en dit is een meer dan geslaagd experiment, heerlijk! Zaterdagochtend doen René en ik de weekboodschappen zoals gebruikelijk. Meestal ontbijt ik daarna met een vers afgebakken croissantje (ook van Lidl, ik ben echt Lidl-fan ;-), verse jus d’orange en een koffie verkeerd. Geen krant bij het ontbijt maar de Linda Mode en Linda Meiden.

Zaterdag Mango’s Middags doe ik een bakkie in Utrecht maar omdat ik te vroeg in de stad ben, duik ik ter tijdverdrijf de Mango in. Ik besluit een oranje/rode maxidress te passen. Wow, deze rok valt lang! Ik ben 1.83 en heb vaak het probleem dat broeken, jurkjes of rokken te kort zijn. Na advies te vragen op Instagram (volgen jullie me eigenlijk ook op Instagram?) koop ik de rok. Ideaal voor een zomers festival of onze komende trip naar Zuid-Thailand.

Zaterdag blogpraatDan is het tijd voor koffie (of eigenlijk Chai thee) en een taartje bij Barbeton. Ik bestel Oreo cake bij mijn thee, oh my gawd! Engelengezang (aldus een volger op Instagram) en dat is precies de juiste omschrijving van dit goddelijke taartje :-)
Ik kende Barbeton nog niet maar het is een leuk koffietentje op de Korte Jansstraat.

Ik was daar overigens om met Terrence te kletsen over bloggen. Terrence is een single daddy maar zeker geen saaie huisvader! Over een paar weken wordt hij 30 en zijn wens is om dan zijn hippe papa-blog te lanceren. Erg leuk om anderen enthousiast te maken en tips te geven over bloggen.

Zaterdagavond eten René en ik broodjes op de bank (dat mag op zaterdag ;-) en zondag gaan we naar tuincentrum Vechtweelde en de meubelboulevard. Burgerlijk alert! Maar ik schaam me niet, ik vind het heerlijk met z’n tweeën rond te neuzen en een gratis cappuccino te scoren met de Ikea Family Card ;-) Ik koop prachtige fake bloemen voor in de vaas op de bruidskast en wat spullen voor de inrichting van mijn thuiswerkplek.

En dat brengt ons alweer op de nieuwe maandag in week 12! Aankomende week moeten we stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen, gaan we een koophuis bezichtigen en hebben we vrijdag, zaterdag én zondag (verjaars)feestjes. Fun!

Hebben jullie een fijne week gehad en genoten van de zon? Ik wens je een leuke, nieuwe week toe!

– xxx – Lins

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *