Liebschen

Goedemorgen!

Ja, ik weet het, het is inmiddels middag maar ik lag er ook laat in (lees: 03:50 uur), na een midsummernight MSN-sessie avec webcam. Maar ’t was erg gezellig (ik weet dat je leest :-P)

Ondertussen lepel ik braaf mijn kiwi leeg want vitamines zijn nog steeds onmisbaar (en face it: kiwi’s zijn gewoon mijn vriendjes :-)). Net als peren, sinaasappels, Granny Smith’s & aardbeien. I’m an fruitaddict. Best een gezonde verslaving, toch?

Maar waar ik naartoe wil schrijven in dit logje is het volgende.

Ik ben een fervent lezer van on-line lifestyle & fashion sites als Trendystyle.net en TooStylish.com (zie de vermelding van links aan de linkerzijde) en vanmorgen viel mijn aandacht op TooStylish.com omdat zij een meneer (jawel: een persoon van het mannelijke geslacht) gevraagd hebben zijn mening & tips van dude tot babe te geven.

Hmm.
__________________________________________________________________________________

5 tips om een man te veroveren!
auteur: Bart

Oké dames, natuurlijk willen jullie graag versierd worden. Maar de moderne man is ook echt niet vies van vrouwelijke avances. Dat vinden wij mannen niet alleen makkelijk, maar ook best spannend. Dus laat die grrrrrlpower lekker gaan en gebruik de onderstaande ‘man-goedgekeurde-versiertips’.

Tip 1: Hi-ha-humor
Net als jullie zijn wij mannen zeer gesteld op humor. Niet dat we in de kroeg aan je vinger mogen trekken tot je trombone afgaat, maar wat subtieler graag. Een knipoog mag, maar leg het er niet te dik op want dat vinden we snel sletterig. Onderling zijn we daar zeker niet vies van (en dat is een understatement), maar van vrouwen verwachten we toch intelligentere grappen.

Tip 2: Lekker direct
Het komt niet snel uit eigen mond, maar jullie blaadjes schreeuwen het op de voorpagina: vrouwen willen one-night stands. Wij ook! Dus we hoeven niet tot diep in de nacht jullie drankjes te betalen, en kunnen dus best wat sneller richting huis gaan. Ben je d’r voor in en het klikt? Breng het dan ook lekker direct. Liefst wel charmant en met humor (zie tip 1).

Tip 3: Openingszinnen
Openingszinnen mogen, want dat is eigenlijk de ideale combinatie van tip 1 en 2: direct en grappig graag. Vraag ons gerust om een vuurtje, want die is zo cliché dat het grappig is en lekker direct. Liever geen ijsklontjes op de grond gooien met de tekst “zo, het ijs is gebroken,” dan lopen we weg. “Ken ik jou niet ergens van” is een veilige. Niet origineel, maar onze aandacht heb je.

Tip 4: Sexy en verzorgd
Schoonheid zit aan de binnenkant zeggen ze, maar een zoete perzik met schimmelvelletje is ook geen feest. We zien jullie dus graag goed verzorgd en sexy gekleed. We zijn niet wild van push-up’s (voelen we ons genaaid) maar vinden we wel mooi. Het is medisch-psychologisch-klinisch bewezen dat mannen visueel zijn ingesteld, dus maak er gerust misbruik van.

Tip 5: Tikkeltje arrogant
De laatste tip sluit mooi aan op voorgaande tips, want ons jagersinstinct behoeft ook de nodige aandacht. Maak het ons niet te makkelijk, er moet nog wat eer worden behaald. Dus plotseling twijfelen of je blijft slapen mag. Dan doen we graag moeite om je over te halen. Voor een vervolgdate mag je ook best doen alsof je het eigenlijk te druk hebt. Laat ons dan met een goed restaurant komen, want we spelen graag de gentleman.
__________________________________________________________________________________

Hmm.

Punt 1, 2, 4 & 5 heb ik wel redelijk onder de knie (al zeg ik het zelf ;-)), dus behalve die openingszin ben ik best een pienter meiske.

Maar waarom ontmoet ik dan meneertjes die mijn signalen niet herkennen ofwel er niets mee doen?

Zo ben ik nu al 4 weken aan het sms-en met een niet onaardige jongeman en ondanks dat hij me vleit met zijn niet onaardige sms-jes, ben ik toch niet tevreden. Soms stuurt hij direct zijn antwoord aan mij terug, soms wacht hij daar een dag (of 3) mee.
Kijk, daar word ik niet warm van. Dan zeg ik: Ajuu met een du!

Een andere jongeman heeft me in de afgelopen week minimaal twee maal per dag geprobeerd te bereiken & wanneer ik zijn telefoontjes niet beantwoord krijg ik een verwijtend sms-je waarom ik niet opneem!
Kijk, daar word ik niet warm van. Dan zeg ik: Ajuu met een du!

Ik bedoel, is er geen gulden middenweg?
Niet te laks, niet te claimend, niet te preppy, niet te alternative, niet te oud, niet te jong, niet te klein, niet te breed, niet te serieus, niet te macho, niet te verzorgend.

Zucht.

Geef mij gewoon een bijzondere jongeman, ouder dan ik maar niet zo oud dat ik mijn leeftijd kan vermenigvuldigen tot de zijne, met een stoppelbaardje van een paar dagen, wilde lokken, shabby et chique, waarbij ik op mijn teentjes moet staan om hem te zoenen, die me vrijlaat om mijn eigen ding te doen maar tegelijkertijd wel laat merken hoe belangrijk ik voor hem ben, die tijd met mij kan doorbrengen in het filmhuis, cafe, festival, concert, dansvloer of gewoon lekker luierend of juist actief, zich ook interesseert in mode, stijl & verzorging maar niet langer dan ik voor de spiegel staat (lees: 15 minuutjes)

Gewoon simpel een meneertje voor Lindsay, is dat teveel gevraagd?

Oh well, ik klink ontevreden wellicht maar dat is niet zo, ik heb het reuze naar mijn zin met mijn meiden & leventje, maar feit blijft dat ik graag weer begeerd zou willen zijn.
Een onverbeterlijke romantica die misschien wel verliefd is op de liefde :-)

Nu ga ik rennen want ik moet boodschappen doen om met Jess & Sjors te koken vanaaf & lekker een filmpje te pakken!

Bye!

Liebsch,

Linschje
xxxx

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *