Libra Lindsay


Weegschaal
(11-1-2006)

Vandaag wil iedereen bij u in de buurt zijn. U bent een bijzonder aantrekkelijke persoonlijkheid vandaag, dat merkt u vanzelf. Laat u niet afleiden, maar probeer uzelf te blijven. Daar komt men tenslotte voor.

Druk op F5 als je niet de actuele daghoroscoop ziet.
Copyright © Mieke Schulz-van Kooten, Astro Share
__________________________________________________________________________________

Welnu, horoscooponline.nl, dat vind ik toch een bijzonder fijne mededeling zo in het midden van de week.
Volgens mij klopt het voor geen moer, maar toch ;-)

Naar mijn weet blijf ik vandaag nl. de hele dag thuis, uitgezonderd van het wegbrengen van mijn werkbriefje en het ruilen van het lijstje voor mijn schilderij.
Wat zeg je, schilderij?
Jazeker, Lindsay goes Bob Ross, ik heb maandag zelf een portret geschilderd!


Bijna klaar…


Klaar! Mijn zelfgeschilderde portret! Glunderend van trots ben ik :-D

Maargoed, zie jij maar eens een barok, gouden kitsch lijst van 24×30 cm. te vinden.
Die bestaan dus niet :’-(
Ik heb de Xenos, Blokker. V&D, fotospeciaalzaken gehad, maar het is net als Goudlokje bij de Beertjes: 30×40 cm. is te grotesk voor het blonde dametje, maar 21×30 cm. te petite :-(

Ik heb overigens ontzettend zin om te snowboarden. Kan ik niet mee in iemands handbagage, zo stiekem, in het vakje voor?
Wheeh, ik wil slidend over het goddelijk witte poeder, roetsjend, 180-draaien maken, soms misschien op mijn galante billetjes vallen, maar ik wil snowboarden!
Hoe is de sneeuw eind maart, begin april eigenlijk in la France?
Is het dan nog mogelijk om verse sneeuw te laten knisperen, winterzon op mijn blonde bolletje met Def Rhymz (lekkahlekkah :-|) bril op mijn neusje, te verwachten? Anders ga ik na mijn scriptie gewoon nog ff een midweek chillen in de sneeuw! Hmm.

Dit weekend ga ik overigens chillen met mijn billen aan de Egmondse kust, een weekendje weg met la familia naar Egmond aan Zee. Ik heb al een überfijne sauna ontdekt, en een zwemparadijs :-D
Ook gaat Kolonisten natuurlijk mee, als een ware veroveraar zal ik standhouden, plus een aantal DVD’tjes om te bezichtigen na een barre wandeltocht door de duinen.
Ja, ik heb er wel zin ‘an.

Voor nu, beste fans & toevallig voorbijsurfende bezoekers, ik dank u voor uw aandacht en wens u een fijne dag. Misschien tot een volgende keer!

Liefs,

Lins

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *