Let’s go to the movies, let’s go see the stars!

BARCODE bumper

BARCODE 1e aflevering 13 maart 2008

Gisteren alweer de 2e aflevering gespeeld, maar voor degenen die de eerste gemist hebben, hierbij de bumper en de 1e aflevering on-line.

Gisteren kwamen René, Frederike, Nathalie, Laurens, Maarten, Michel en broertje kijken, superleuk!
Echt leuk dat er iedere week een groepje fans ;-) voor mij in de zaal zit!
Na de aflevering nog even met "de mannen" op stap geweest, ik moet zeggen: wat een luxe om als enige dame met 5 heren in de kroeg te zitten! ;-)
Gezellig gekletst over verhuizen, Woningnet, theater, websites, vriendschappen (en welke er altijd echt standhouden omdat er wederzijds respect is voor elkaar en eenieder zich voor de ander kan interesseren), ik bedoel kom op: ik vind het ook wel bijzonder dat ik met mijn huidige vriend, mijn exvriend en mijn exzwager gewoon even gezellig aan de bar kan hangen, toch?
Grappige verhalen over games, de MediaMarkt en meer hilariteit alom.
Maar om 12 uur ’s nachts veranderde iedereen in een verstandige prins (en ik prinsesje :-)) om huiswaarts te keren.
Nu ga ik zo weer lekker naar toneel en daarna met Cindy de stad in.
Morgen Paasboodschappen doen, een cadeautje kopen voor de verjaardag van Suus, ’s avonds even naar de kerk en daarna naar Suus’s verjaardag (en misschien word ik wel Suus’s onderbuurvrouw, kunnen we gezellig met een bezem op het plafond/de vloer communiceren ;-)).
Maandag naar René’s familie en dan dinsdags weer werken bij de NS, waar ik het nog steeds super naar mijn zin heb.

Nog even felicitaties voor Jannie, Patricia en Suus, want die staan alweer een jaartje dichter bij de 30!
Maar jullie zien er nog steeds sprankelend uit hoor ladies ;-)

Anyhoe, veel kijkplezier met de films en een fijn weekend!

Liefs,

Lins

3 reacties

  1. hallo lindsay, ik was er ook donderdag, ik kende jou nog niet maar ben nu ook fan. ik vind dat je mooi spel hebt, en een erg sterke mimiek. daarentegen ben je ook mooie dame om te zien dus jij komt er wel. ik kom nog wel eens terug in de hofman. groet, robin de voort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *