Klassieker door je speaker!

En Vogue – Don’t Let Go

Lastig, lastig! Ik ben in een nostalgische bui en er zijn zo-veel mooie nummers while in highschool (1995-2000). Yeah, that makes me feel old ^^ Aaliyah, Missy Elliot, Timbaland, TLC, Lil’ Kim, Busta Rhymes, R. Kelly, Dr. Dre, Eminem, Tupac, Notorious B.I.G., yep – de R&B vierde hoogtij in mijn tienerjaren! Loved it, and still do <3 maar heb gekozen voor En Vogue, a real classic.

Wat luisterde jij graag op de middelbare school? Enne, heb je af en toe ook een nostalgische bui waarin je die oude CD’s weer afstoft en luistert? Ik ben zo blij dat ik een tiener in de nineties was! Best music evah ^^ 

2 reacties

  1. Ik luister nog vaak old skool songs. Als je mijn playlist bekijkt dan waan je jezelf echt weer terug in 1995-2000
    Capella…Culture Beat..2 unlimited..dance music was toen echt in evenals de good old R&B men/ladies bands.
    Tegenwoordig gooien ze het allemaal op de Urban stapel en dat maakt het niet speciaal meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *