Klantenkaart, handig of niet?

Veel winkels doen aan klantenbinding. Een klantenkaart, een (e-mail) nieuwsbrief, een magazine op de mat. Zo ook Douglas. Thuis kreeg mijn moeder altijd het Douglas magazine en ik las gretig mee. Toen ik al even op mezelf woonde, dacht ik ineens: waar blijft mijn magazine nou? Ook omdat er vaak promoties en samples zijn
voor vaste klanten, trakteerde mezelf niet snel na mijn verhuizing op een Douglas kaart.

Overigens heb ik ook een ICI Paris kaart, maar toch stap ik vaker de Douglas binnen. Mijn favoriete filiaal is Vredenburg (Utrechters weten!), omdat die lekker groot is en MAC verkoopt. Gek is dat eigenlijk, dat ik zonder een duidelijke reden een voorkeur heb voor de Douglas.

Zijn jullie meer van de Douglas of ICI Paris?


Anyparfumerie, in het Douglas magazine van dit kwartaal zat een bon voor een
Herôme handadvies, manicure en gratis nagellak. De eerste zondag van de maand is koopzondag hier in me stadsjie Utereg dus ik ging door weer & wind naar Vredenburg. Blijkbaar met een perfecte timing, want voor mij werd een meisje gelakt maar na mij ontstond al snel een rij van vier wachtenden.

De sieraden mochten af, mijn handen werden ingesmeerd met een handcrème, de nagelriemen geolied, een base-coat en daarna mocht ik een kleurtje kiezen (natuurlijk allemaal sponsored by Herôme, met productuitleg). De verkoopster verontschuldigde zich voor de weinige keus, maar het was de laatste dag van deze promotie dus er waren al veel lakjes vergeven.

Lucky me, stond er een mooi donkerpaars lakje naar me te lonken. Believe it or not, ik heb inmiddels een flinke stash (46 flesjes, met deze erbij 47) maar nog geen paars. Ook niets wat in de buurt komt, lila of lavendel.

 

Misschien was het de oververmoeidheid na een hele koopzondag
nagels lakken, maar de Douglas mevrouw lakte niet zo netjes als ik zelf altijd
doe. Maar, een gegeven/gelakte paardenhoef mag je niet in de bek kijken dus ik
bedankte haar vriendelijk voor de service en rekende nog wel de One Minute Manicure af. Lijkt me handig, een olie met zout onderin, waardoor als je schudt de boel mengt en je lekker verzorgend kan scrubben.

Hebben jullie ook (veel) klantenkaarten en maken jullie
gebruik van de promoties en acties die je als vaste klant krijgt?

Vanaf morgen is er make-up advies bij Douglas voor kaarthouders, dus dat ga ik deze maand ook eens proberen. Zal proberen dan ook wat live action foto’s te maken!

xoxo Lins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *