J/M Krijgen wij een jongetje of een meisje? #mommyblog

Jongetje of Meisje lindsayvallen.nl

Tromgeroffel… wij weten het geslacht van onze baby al!

I know, I know, eigenlijk zouden we wachten tot de 20-weken echo over twee weken, maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn uithoudingsvermogen. IK BEN ZO’N ZWAK HORMONAAL VROUWMENSCH NU! ;-) Mijn vriendinnen vonden het al flink hoe ik mijn nieuwsgierigheid tot de 18e week wist te bewaren ;-). We wilden de baby gewoon zo graag zien, ook om het hartje te horen en checken of alles goed gaat. Als je geen medische indicatie hebt (zoals wij), krijg je maar enkele echo’s. Vooraf leek me dat prima en wilde ik absoluut geen echobureau spekken voor een extra echo. Ineens kreeg ik het op mijn heupen en dacht daar anders over. René trakteerde me op een echo (wie had gedacht dat ik daar ooit op getrakteerd zou worden, haha) en we zagen overduidelijk het geslacht.

Later deze week maak ik dit op mijn blog bekend (als je meeleest en intimi bent, mondje dus nog even dicht en niets verklappen voor de lezers ;-)
DÉ vraag aan jullie als lezers met een glazen bol, voorgevoel of Char-kwaliteiten:
WAT DENK JIJ DAT HET WORDT?

Laat je reactie achter in de comments. May the odds be ever in your favor ;-)

Liefs,
Lindsay

20 reacties

  1. Hier hetzelfde! Zouden ook tot 20 weken echo wachten, maar geen geduld! Sowieso, ook al zijn we bijna op de helft, en gaat het snel die weken, het duurt lang en het mag voor ons al mei 2015 zijn!

    Ik denk dat je een babyboy krijgt!

  2. Aah leuk!! Fijn he om extra te kijken. Ik heb het geluk dat ik elke keer een echo krijg, zonder medische indicatie.

    Maarrrr ik ga voor een jongen. Ook zegt mijn eerste gevoel meisje haha

  3. Bakerpraatje: meisjes trekken de schoonheid uit je, en omdat je schreef last te hebben van zwangerschapsacne… Zeg ik een meisje!!

    Haha geen idee maar ik heb 50% kans :)

  4. Haha, ik zei op instagram nog dat ik dacht dat het een meisje zou worden (dat gevoel heb ik) maar nu ik je woorden lees denk ik een jongetje. Dat je overduidelijk het geslacht zag … klinkt alsof je een flink stel balletjes hebt zien bungelen! Jongetje dus? Aah, spannend. Morgen weten we het dus! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *