“Jij bent echt een moordwijf”

dat zei ‘ie.

"Jij bent echt een moordwijf."

En zo is het ook.

Terwijl bijna heel Nederland zat uit te buiken van de overdaad op 1e Kerstdag, waren wij samen met 4 anderen de enige bezoekers van de Camera/Studio om "Moordwijven" van Dick Maas te zien.

Bracha van Doesburgh, Hadewijch Minis en Sanne Wallis de Vries spelen over de top met verve en je krijgt bijna zelf zin om een overspelige echtgenoot om te leggen.

Gelukkig bezit ik geen overspelige echtgenoot, maar de allerliefste die mij de Kerstavond ervoor verblijdde met cadeautjes. Een erg mooie zwarte bustier met bijpassende hipster van de Hunkemöller, van mijn eigen hunk. Oehoe, lingerie! Daar word ik altijd erg blij van!
Samen (niet per definitie in de gekregen lingerie) gaan we ook nog naar de musical Ciske de Rat, we hebben zelfs kaartjes voor het koninklijk balkon!
8 days of Christmas, my baby gave to me, some quality t-i-m-e!
I’m so in la-la-la-la-love!

Op 2e Kerstdag aten we bij de inlaws, zijn eigen laws, en wat heerlijk!
Iedereen had een gerecht voor zijn rekening genomen en het was overheerlijk!
Vooraf struisvogelbiefstuk in een zoet appelsausje, hoofdgerecht zalm met aardappelgratin en verschillende groenten en als dessert heerlijke tiramisu!

Daarna kwamen de spelletjes op tafel! Niet alleen moderne spellen als poker, blackjack of bingo, maar ook Set, wat erg verslavend is, en Koehandel. Erg leuk, vooral met de kleine nichtjes van René die nog verrassend snel zijn wat betreft het denkwerk!

Rond 21:30 reden we richting IJsselstein om nog meer spelletjes te doen bij Cindy en Sabine, waar ook Lotte, Wendy, Akkie, Melvin, Scotty en anderen waren. Ik nam het geld en het grondbezit van Scotty over waardoor ik ineens de echte Monopolyiaan was en René leefde zich uit op de Nintendo 16-bit, so oldskool! Triviant en poker was ook vertegenwoordigd, maar eigenlijk was die oude Nintendo dé hit van de avond, met Mario en Mariokart. Zo lang geleden!

Morgenavond weer een optreden met Ymprov en leuk-leuk-leuk; Jannie, Patricia, Laurens, mama en Berry komen Ymprov ook bewonderen! Terwijl ik op de planken sta, speelt René de sterren van de hemel met het concert in Gelderland, dus voor ons alletwee lekker spannend!

Voor nu, even snel een omeletje verorberen en dan repeteren! The show must go on!
En als ik niet meer blog, alvast het allerbeste voor 8002!

Liefs,

Lins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *