It’s raining men, halleluja!

Potverdorie, wat een rotweer vandaag, zeg!

Heb ik zondag en maandag lekker genoten van het zonnetje, mocht ik vandaag weer door de regen op mijn fietsje.

Op dit soort dagen, met onweer en regen, heb ik altijd ontzettend zin om de hele dag in bed te liggen en lekker naar de regen en het onweer te kijken.
(juist ja, lekker warm en droog binnen onder de wol)

Koninginnenacht & –dag was erg leuk & gezellig!
Vrijdagavond ben ik met Jess & Sjors de stad in geweest, over de markt geslenterd, in de spin geweest op de kermis en een terrasje aan de Gracht gepakt met een rose’tje, waarna Maja zich bij ons voegde, we nogmaals in de spin gingen (hihi, Lindsay – kermismonstertje).

Toen scheidden onze wegen en gingen Maja & ik naar Filemon en Jess & Sjors richting huis. Jannie en kornuiten kwamen helemaal uit Arnhem voor Koninginnenacht in Utrecht & gezamenlijk hebben we gedanst, gedronken en ter afsluiting een durum gegeten ’s nachts.
Helemaal leuk!

Zaterdagmorgen even over de Koninginnemarkt in Lombok gelopen en ontstond het idee naar onze hoofdstad Amsterdam te verkassen, dus om 14:00 uur zaten Maja, Liselotte & ik in de Intercity naar Amstel om vanaf daar richting de binnenstad en het Museumplein (Radio 538) te schuifelen.
(schuifelen ja, gezien de gezellige drukte)

Er is een wegwerpcamera met 36 opnames opgegaan Koninginnedag, dus binnenkort zullen deze ook on-line verschijnen uiteraard!

Koninginnenacht– & dag 2005, Utrecht/Amsterdam:

1. Muchos vino a Filemon – 2. Linsje @ Dixie – 3. LLM @ 538.

Ik heb echt genoten van de live-optredens van Blof & Marco V., prachtig! Leuke mensen ontmoet (parlez-vous Français?) en ook nog vastgelegd door onbekende camera’s (waar e-mail adressen zowaar op onderarmen verschijnen).

Nu is het reguliere leventje weer begonnen,
gisteren heb ik de prachtig mooie film ‘Amelie’ gezien!

Donderdag vier ik het Bevrijdingsfestival mee in Utrecht (Griftpark) en zaterdag ga ik lekker dansen op jazzy beats by Blue Note Trip @ Tivoli (http://www.tivoli.nl)

Ook wil ik deze week graag de volgende film van mijn lijstje kunnen strepen:

Dus ik denk dat ik zaterdag ook wel even in het Louis Hartlooper te vinden ben :)

Goed, tot dusver weer een redelijke update.

Hoe is jullie Koninginnenacht & -dag eigenlijk geweest
en wat te doen met Bevrijdingsdag?

Je kan altijd je reactie hieronder achterlaten,
dan maak je Lindsay blij!


Zo blij!

Ik zeg: toedeloe!

Linsj
xxxx

1 reactie

 1. heejz,
  jij hebt dus geslaagd weekend gehad! leuk toch… mooie weblog heb je hoor. eg toppie met die leuke kleurtjes en plaatjes.. heb geen koninginnenach geviert, want moest met konininnedag werken maarre daarna lekker naar de tent geweest bij mij in de plaats.. was wel gezell :P
  enne bevrijdingsdag ook werken..
  ja t geld moet ook verdiend worden he. zaterdag lijkt me wel leuk worden in tivoli. idd lekker dansen.. komen er veel bekenden?
  -x- Cora
  naja k hoor t wel.. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *