Is it worth it, let me work it

Nederlanders geven hun sexleven een 7.

Nederlandse stellen zijn tevreden met hun seksleven.
Ze geven het gemiddeld een 7. De relatie in zijn geheel krijgt een 8.

De aantrekkingskracht is duurzaam onder Nederlandse stellen. Van de ondervraagden zegt 85% zijn of haar partner aantrekkelijk te vinden. Ook na een relatie van ruim twintig jaar vindt 80% van de ondervraagden zijn of haar partner ‘best wel’ tot ‘erg’ aantrekkelijk.

Mannen zijn iets enthousiaster over hun vrouw dan andersom.

Het merendeel van de mannen (60%) doet dan ook geen moeite om aantrekkelijk te blijven. Komt hij wel in actie dan is afvallen de eerste maatregel. Ook het scheren van schaamhaar blijkt populair. De helft van de mannen en tweederde van de vrouwen met een relatie korter dan tien jaar geeft aan de schaamstreek te scheren.

Uit het onderzoek blijkt ook dat het hebben van jonge kinderen nauwelijks van invloed is op het seksleven. Ouders van jonge kinderen hebben vrijwel evenveel seks als kinderlozen en geven hun seksleven hetzelfde rapportcijfer.

De gehele uitslag van het onderzoek is te bekijken op de site van HP De Tijd.
__________________________________________________________________________________

Een 7? Ik zou me rotschamen! Wat is een 7 nu voor een cijfer!
Dat is net een puntje hoger dan een 6!

Schade, schade, ik zou toch echt geen genoegen nemen met een luttele 7, en al helemaal niet met ‘het merendeel van de mannen (60%) doet geen moeite om aantrekkelijk te blijven’!

Waarom mag ik dan in mijn babydoll, zorgvuldig gekozen lingerie en zonder putjes en/of striae, met een gezonde blos & grote ogen mezelf kirrend op de lakens vleien?
Natuurlijk zijn mannen enthousiast over hun vrouw, wij zorgen er wel voor dat we sexy edoch stijvol ten tonele verschijnen, when the time is right.
En ik verwacht ook niet anders terug!

Een 7 zeg, wat aan aanfluiting.

No can’t do, laat mij maar weer de studienerd van de klas zijn, ik wil straight 8+ of 9.
(een 10 niet, omdat dat betekend dat het perfect is, en aangezien je altijd vooruitgang moet kunnen boeken, kun je gezellig samen huiswerk maken)

Anyway, ik hoop dat de rest van Nederland er ook zo over denkt, allemaal braaf hun huiswerk gaat doen & dat het volgend jaar gewaardeerd wordt met minstens een 8+.

Lindsay
xxxx

2 reacties

  1. Het uiterlijk van een vrouw interesserd mij geen ruk dus laat al die lingerie maar lekker in de winkel hangen, ik vind het innerlijke van een vrouw veel boeiender.
    Vage uitspraken als het oog wil ook wat en als je haar maar goed zit doen het bij mij dus echt niet.
    En overigens, iedere vrouw krijgt bij mij meer dan een 7 hoor want vrouwen voeren meer uit dan mannen en dragen vaak meer verandwoordelijkheid. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *