iPhone baby with kiekjes of my life!

Vlak voor mijn 27e verjaardag kreeg ik de iPhone4. Ik had een aantal jaar sim-only dus was errûg benieuwd naar een smartphone. Nu, ik kan jullie een halfjaar later zeggen: I’m hooked! De iPhone4 en ik, liefkozend noem ik ‘m mijn baby, zijn onafscheidelijk!

Ik maak er foto’s en filmpjes mee, status-updates op Twitter, Facebook & Foursquare en Whatsapp me een ongeluk. Ik voel me onderdeel van de Apple-family en samen met andere iPhone-gebruikers (in mijn vriendenkring wint de iPhone het gemakkelijk van de CrackBerry) wissel ik leuke apps en gadgets uit.

Tijd om jullie een kijkje in mijn filmrol te geven, als vaste lezers:Van links naar rechts en boven naar beneden:

Mir en ik in Trouw Amsterdam aan de partehh, een preview van een fotoshoot in de studio, met Jess in de bios naar Gooische Vrouwen, Carnaval in Maastricht en met René in Pathé IMAX.

De romantische hartjes-stoplichten in Utrecht, Chinatown in The Hague, met Camilla aan zee in Scheveningen,  Singstar bij Patries en met Jannie en Patries bij We All Love 80’s/90’s in de Winkel van Sinkel.

In totaal heb ik 815 afbeeldingen op mijn filmrol geschoten in een half jaar (!) tijd. Ik vind het heerlijk, foto’s maken, delen op Twitter of Facebook, een filmpje maken van onze karaoke-avonden of een (mode)show waar ik verslag van doe. Ik kan nooit meer zonder mijn iPhone baby!

En natuurlijk kreeg mijn baby from birth al een eigen hoesje. Verstandig, want ondanks dat ik erg zuinig ben is ‘ie toch al een keer of twee gestuiterd (oops…)
Haar huidige hoesje is roze, eigenlijk vrij basic. Nu ben ik na een halfjaar op zoek naar een nieuw hoesje. En kijk eens wat een coole hoesjes ik vond:

Cool hûh? Misschien weten jullie het (nog) niet, maar stiekem ben ik best een nerd, dus passen deze hoesjes goed bij mijn geek-chiqueness! En het is toch hi-la-risch als je aan het bellen bent en omstanders denken dat je een retro cassettebandje aan je oor houdt? Ghehe!

Wat voor telefoon hebben jullie? Zijn jullie ook vergroeid met je telephone-baby? En personaliseren jullie je telefoon ook met een hoesje?

xoxo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *