Interview Jeugd van Tegenwoordig – De Lachende Derde

Dat ik fan ben van De Jeugd van Tegenwoordig, is geen geheim. Ik heb zelfs onverwachte medestanders die net als ik de poëtische teksten en fijne beats van dit kwartet (Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo & Bas Bron) zeer kunnen waarderen. Camilla is echt verliefd op Vjeze’s “Niet als jouw” en Jessica en ik wensten iedereen een fijn 5002 net als Willie in “Stuk“. Mijn klasgenote noemde “Stofzuiger” en verried daarmee haar Jeugd-kennis :-) Ook mijn eega (en die heeft tenslotte verstand van muziek ;-) is verslingerd aan de aanheid van De Jeugd.
Hoe vet was het dan ook, dat ik dankzij Ze.nl de mogelijkheid kreeg om deze boefjes van de Nederlandse hiphop te interviewen voor hun nieuwe album “De Lachende Derde“. Een paar weken terug ontving ik het album (voordelen van pers = muziek voor release al mogen luisteren, jeej!) en ik wist meteen: dit wordt een hit-album.

Als je documenten op de laptop kunt grijsdraaien, is dat watskeburt en gewapend met een recorder & mijn vragenlijst ging ik naar de persdag.

Lees hier mijn onderonsje met De Jeugd van Tegenwoordig.
En koop dat album, het is fokkin’ vet!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *